Microsoft: Gebruik MSN Messenger 6 niet

door

E-commerce, background, topic

door

Nieuws - Microsoft waarschuwt internetters voor het gebruik van de bètaversie van MSN Messenger 6. De onofficiële versie kan fouten bevatten, aldus MSN.

Het vernieuwde instant messagingprogramma van MSN is al enkele weken te downloaden op niet-officiële sites. MSN laat in een verklaring weten dat het gebruik van die bètaversie wordt afgeraden.
"Die versie was voor interne tests bedoeld. Hoe het programma naar de buitenwereld is gelekt, weten we niet", aldus Larry Grothaus van MSN. Grothaus zou sites die MSN Messenger 6 aanbieden, hebben gevraagd deze van de site te verwijderen.
Volgens MSN kunnen gebruikers beter wachten totdat de officiële bèta uitkomt. Dit zal over enkele weken zijn.
Desondanks is MSN zeer in zijn nopjes over de reacties en de downloadcijfers tot nu toe. Eind vorige week werd bekend dat de - onofficiële - testversie van MSN Messenger 6 al twee miljoen keer was gedownload.
MSN is overtuigd van het succes dat de vernieuwde messenger zal hebben. "MSN Messenger 6 wordt het meest verslavende programma dat we ooit gemaakt hebben", schreef Blake Irving vorige week in een interne memo. "Ik denk niet dat de industrie zoiets heeft meegemaakt sinds de lancering van ICQ."
ICQ werd in 1996 door Mirabilis gelanceerd als het eerste instant messagingprogramma. Het is nu eigendom van America Online.
[h]
[/h]

Topbedrijven met ICT vacatures

Bekijk alle ICT vacatures »

Lees meer over:

messenger

eerst ▾ Reacties

De reacties worden ingeladen...

Insider naam

 
{$quantity}%

Mijn insider overzicht Uitloggen

Briefcase({$quantity}) Mijn Downloads({$quantity})

Word insider

  • Exclusieve content
  • Achtergrond verhalen
  • Praktische tips

Topbedrijven met ICT vacatures

Webwereld nieuwsbrief

Ontvang dagelijks een overzicht van het laatste ICT-Nieuws in uw mailbox.