Storing treft internetbankieren Rabobank - UPDATE

door

rabobank

door

Nieuws - Een storing treft bij internetbankieren en mobiel bankieren bij de Rabobank. De bank meldt dit op Twitter, maar kan nog geen details geven. Ook lezers van Webwereld melden de storing.

Het is vooralsnog onduidelijk wat de oorzaak van de storing is. De Rabobank was niet direct bereikbaar voor een reactie. Het bericht van de bank zelf op Twitter van 14.56 uur meldt dat er naar een oplossing wordt gezocht.

Update:
Na twee en een half uur (even voor 17:00 uur) is de storing nog niet verholpen. De oorzaak is nog steeds onduidelijk, meldt een woordvoerder van de bank aan Webwereld. Ook kan de Rabobank nog niet aangeven wanneer klanten weer online kunnen bankieren.

Update2, 19:56:
De storing is zojuist verholpen, meldt de Rabobank op Twitter. De oorzaak is nog altijd onbekend: noch op de storingspagina, noch op Twitter wordt hier melding van gemaakt. Overigens heeft de storing niet alleen direct internetbankieren bij de Rabobank en mobiel bankieren met de Rabo-app getroffen, maar ook de dienst voor online-beleggen en iDeal-betalingen via deze bank.

Topbedrijven met ICT vacatures

Bekijk alle ICT vacatures »

eerst ▾ Reacties

De reacties worden ingeladen...

Insider naam

 
{$quantity}%

Mijn insider overzicht Uitloggen

Briefcase({$quantity}) Mijn Downloads({$quantity})

Word insider

  • Exclusieve content
  • Achtergrond verhalen
  • Praktische tips

Topbedrijven met ICT vacatures

Webwereld nieuwsbrief

Ontvang dagelijks een overzicht van het laatste ICT-Nieuws in uw mailbox.