Apple verstuurt uitnodigingen voor iPad 2 event

door

Apple

door

Nieuws - Apple heeft de uitnodigingen voor een iPad 2 event de deur uit gedaan. Op 2 maart wordt de nieuwe tablet gepresenteerd.

Dat is althans af te leiden uit het begeleidende plaatje dat Apple bijvoegde in zijn e-mails.

Screenshot via Engadget

De iPad 2 zou volgens All Things D een stuk dunner zijn dan zijn voorganger en een beter scherm hebben. Ook zou er een camera aan de voorkant zijn gemonteerd om Facetime video te ondersteunen. Er gaan ook geruchten dat het apparaat voorzien is van een van Qualcomm's milticore chips en zal draaien op GSM en CDMA-netwerken.

Concurrentie

Apple maakte tijdens de laatste presentatie van zijn cijfers bekend bijna 15 miljoen iPad's te hebben verkocht sinds de introductie afgelopen lente. Ondanks die hoge aantallen is dit toch een belangrijke presentatie voor het bedrijf. Sindsdien is er zeer veel concurrentie bij gekomen, waarvan er velen gebruik maken van Android-variant Honeycomb als besturingssysteem.

Of de tweede iPad de concurrentie overstijgt is natuurlijk de grote vraag. Daarnaast wordt er druk gespeculeerd of Steve Jobs, die met ziekteverlof is, de presentatie wel of niet voor zijn rekening gaat nemen.

Topbedrijven met ICT vacatures

Bekijk alle ICT vacatures »

Lees meer over:

presentatie, maart

eerst ▾ Reacties

De reacties worden ingeladen...

Insider naam

 
{$quantity}%

Mijn insider overzicht Uitloggen

Briefcase({$quantity}) Mijn Downloads({$quantity})

Word insider

  • Exclusieve content
  • Achtergrond verhalen
  • Praktische tips

Topbedrijven met ICT vacatures

Webwereld nieuwsbrief

Ontvang dagelijks een overzicht van het laatste ICT-Nieuws in uw mailbox.