Woningnet kampt al twee dagen met storing-update

door

stekker

door

Nieuws - Een storing bij Woningnet zorgt er momenteel voor dat er online niet kan worden gereageerd op het woningaanbod. De problemen lijken vooralsnog alleen te gelden voor de stadsregio Amsterdam.

De storing bij Woningnet is woensdagavond begonnen en duurt nog altijd voort. Woningzoekenden in de stadsregio Amsterdam konden vrijdagmiddag voor de tweede dag op rij niet inloggen en reageren op het meest recente woningaanbod. De problemen zijn bekend bij Woningnet, dat via een ingesproken bandje laat weten “hard aan de problemen te werken."

Bij de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties (AFWC), waarvoor Woningnet woningen verhuurd, is men op de hoogte van de storing. “Wij hebben vernomen dat er op dit moment niet kan worden ingelogd. De aard en omvang is bij ons echter onbekend. Wij hebben er op dit moment nog weinig last van" aldus een woordvoerder van AFWC.

Reageren tijdelijk telefonisch

Woningnet zelf probeert op dit moment mensen die willen reageren op het actuele woningaanbod zoveel mogelijk telefonisch te helpen, meldt een medewerker aan Webwereld. Over de technische details van de storing is nog niets duidelijk, vrijdagmiddag was niemand in de gelegenheid voor commentaar daarover.

Update 16.24: Woordvoerder Floor Arts van Woningnet laat weten dat de technische storing inmiddels in beeld is. "Woensdagavond hebben wij standaard onderhoud aan de site gepleegd, om verbeteringen aan te brengen. Sindsdien hebben we last van inlogproblemen. Inmiddels hebben mijn collega's in beeld waardoor het komt. Een oplossing is in zicht. We verwachten dat het inloggen vanmiddag weer werkt."

Woningcorporatie Ymere laat weten dat zij wel kunnen inloggen op Woningnet. "Klanten die willen reageren op één van de actuele woningen, kunnen dat telefonisch via ons doen."

Topbedrijven met ICT vacatures

Bekijk alle ICT vacatures »

eerst ▾ Reacties

De reacties worden ingeladen...

Insider naam

 
{$quantity}%

Mijn insider overzicht Uitloggen

Briefcase({$quantity}) Mijn Downloads({$quantity})

Word insider

  • Exclusieve content
  • Achtergrond verhalen
  • Praktische tips

Topbedrijven met ICT vacatures

Webwereld nieuwsbrief

Ontvang dagelijks een overzicht van het laatste ICT-Nieuws in uw mailbox.