Donovan Kerssenberg

Donovan Kerssenberg

Donovan is praktisch met een toetsenbord en controller in z’n handen geboren en was er al vroeg bij. Z’n interesse voor tech en IT was al zo vroeg zo sterk dat hij zich al op zeer jonge leeftijd in deze wereld begaf en een van z’n eerste bijbaantjes al in de ICT-branche zat.

Voordat het internet groot werd logde hij al in op BBS’en en toen internet eindelijk beschikbaar werd was hij er als de kippen bij om zichzelf aan te sluiten (en gigantische telefoonrekeningen te creëren).

Na zich jarenlang door zo’n beetje alle lagen van de ICT-branche te hebben gewerkt besloot hij een van z’n andere passies achterna te gaan: multimedia in de breedste vorm van het woord: fotografie, video, games, geluid, televisie en zelfs kortstondig een Dj-carrière...dit bezorgde hem uiteindelijk een baan bij een van de bekendste tv-programma’s over games (en later gadgets en hardware) waar hij zich zowel voor als achter de camera bevond.

Zijn liefde voor oude en nieuwe hardware kent geen grenzen en je kan ‘m net zo blij maken met een 8086 als de nieuwste Threadripper. Dat geldt overigens niet alleen voor homecomputers. Ook op gamesgebied laat je z’n hart sneller kloppen door ‘m achter een oude Colecovision of hypermoderne Playstation te planten. Tegenwoordig schrijft hij voor Webwereld naar hartenlust over alle bovenstaande onderwerpen, test hij de nieuwste hard- en software en adviseert gebruikers voor welke systemen, software en smartphones zij het beste kunnen gaan.

Artikelen geschreven door Donovan Kerssenberg

1x1 pixel