Die verveling is dan ook het bestaansrecht van al die spelletjes die online te vinden zijn. Dit is uiteraard maar een kleine greep. Let wel: Ook op de rustige momenten is het beter dat je niet door je leidinggevende betrapt wordt.

N

Bijzonder populair platformspelletje met heel veel bijzonder frustrerende levels. Als Ninja moet je proberen alle goudstaven in het veld op te snoepen voordat de tijd verstrijkt. Het kan nog veel frustrerender, maar bij N blijft het tenminste nog leuk, vooral door de vloeiend en goed uitgevoerde physics.

Alle PopCap-spelletjes

Tja, je moet ze er tussen zetten, al wordt PopCap (met klassiekers als Zuma, Bejeweled, Peggle en het recente Plants vs. Zombies) onderhand gezien als de Microsoft onder de producenten van 'casual games'. De geruchten gaan dat PopCap met sweatshops werkt, waar arme beginnende ontwikkelaars zwoegen om aan hun quota's te voldoen. Maar ja, de spelletjes zijn wel verslavend…

Dad 'n Me

Ode aan 8-bitsklassiekers als Double Dragon en River City Ransom. Dad 'n Me is gewelddadig, maar ergens toch bijzonder verslavend.

MyBrute

Goed, deze maakt het je wel heel makkelijk. Je hoeft namelijk NIETS te doen: 'Brute' aanmaken, beetje kiezen hoe hij eruit ziet en dagelijks aanklikken tegen wie hij/zij moet knokken. Dat was het. Je hebt geen invloed, niets, noppes, nada. Maar ergens is dat op een drukke werkdag ook wel welkom.

XpertEleven

Een persoonlijk favoriet van deze redacteur. Voetbalmanagers heb je in alle soorten en maten, maar XpertEleven biedt toch net dat beetje extra waardoor je toch terugkomt om even te kijken hoe je ploeg er voor staat. De persberichten geven het een eigen input. Betaalde spelers krijgen net eventjes wat meer extra's (custom shirtjes, meer teams, meer statistieken enzovoorts).

Bron: Techworld