Windows 7 voor weinig

We weten het, Windows 7 gaat bijna met pensioen, maar mocht je toch nog een licentie willen hebben, dan is nu je kans om deze voor heel weinig aan te schaffen. Voor minder dan een tientje kan je een Windows 7 Professional-licentie scoren en het mooiste is nog dat dankzij deze trucs het nog steeds mogelijk is gratis te upgraden naar Windows 10. Kortom, zelfs als je niet van plan bent nog iets te doen met Windows 7, dan is dit dé goedkoopste manier om een Windows 10-licentie aan te schaffen.

Het op: Het gaat hier om licentiesleutels. Als je liever een fysiek exemplaar wilt hebben (Doos met DVD en/of boekje) Dan kan je hier voor drie tientjes de versie met DVD-ROM in doos bestellen.

Haal hier Windows 7 Professional

Motorola Moto Z3 Play

Aan het begin van deze maand kwam dit toestel al een keer voorbij in ons aanbiedingen-artikel voor een mooie prijs, maar het kan blijkbaar nog mooier aangezien deze nu nog goedkoper wordt aangeboden.

Deze semi-modulaire smartphones weten ons ook al enkele jaren positief te verrassen. De veelzijdigheid en lage prijs van deze toestellen heeft ervoor gezorgd dat deze smartphones al jaren meermaals als beste scoren in verschillende categorieën.

Deze semi-modulaire smartphone kan makkelijk worden uitgebreid waardoor deze voor veel mensen geschikt is. Of je nou een betere speaker, een betere camera, een projector en zelfs een heuse Polaroid instant fotocamera/printer, met de Moto Z Play kan dat allemaal.

Daar komt ook nog eens bij dat deze smartphone een zeer goede accu aan boord heeft waarmee je het meerdere dagen uit kan houden op één acculading. Vind je dat niet genoeg? Dan hang je simpelweg de batterypack aan je toestel. Kortom, voor elk wat wils.

Belsimpel stunt deze dagen met de Moto Z3 play, de nieuwste versie uit de Z-serie. Waardoor je voor slechts 199 euro een semi-modulaire smartphone krijgt met een 6 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels, octacore Qualcomm Snapdragon 636 draaiend op 1,8 GHz, 4 GB RAM en 64 GB opslag dat met een micro SD-kaart kan worden uitgebreid naar ruim 2 tb. Daarnaast heeft het toestel een 12- en 5-MP met f/1.7 achterop en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

En je krijgt er nog een batterypack-mod bij ook.

De Moto Z3 Play kan hier het voordeligst worden gehaald

Hacken voor 90 cent

Wil je de kunst van het hacken onder de knie krijgen of weten hoe je jezelf, je netwerk of bedrijf juist beschermt tegen hackers? Of leer je liever hoe je aan reverse-engineering doet of weten kennis op doen over versleuteling? Dan is deze boekenbundel uitermate geschikt voor jou. En je mag nog zelf bepalen hoeveel je ervoor neertelt ook (zolang het meer dan 89 cent is).

Als je 90 cent of meer neertelt voor deze boekenbundel krijg je The IDA Pro Book, 2nd Edition: The Unofficial Guide to the World's Most Popular Disassembler, Designing BSD Rootkits: An Introduction to Kernel Hacking, The Practice of Network Security Monitoring: Understanding Incident Detection and Response, Hacking the Xbox: An Introduction to Reverse Engineering en A Bug Hunter's Diary: A Guided Tour Through the Wilds of Software Security.

Tel je meer dan 7,50 euro neer dan komt daar nog Cryptography: A Practical Introduction to Modern Encryption, Attacking Network Protocols: A Hacker's Guide to Capture, Analysis, and Exploitation, Pentesting Azure Applications: The Definitive Guide to Testing and Securing Deployments, Practical Packet Analysis, 3rd Edition: Using Wireshark to Solve Real-World Network Problems en PoC||GTFO bij.

En voor meer dan 13,40 euro wordt je collectie uitgebreid met Linux Basics for Hackers: Getting Started with Networking, Scripting, and Security in Kali, Malware Data Science: Attack Detection and Attribution, Locked content PoC||GTFO, Volume 2, Practical Binary Analysis: Build Your Own Linux Tools for Binary Instrumentation, Analysis, and Disassembly en 50 procent kortingsvoucher for PoC||GTFO & PoC||GTFO, Volume 2 bij NoStarch.com.

Uiteraard kan je met deze bundel ook enkele goede doelen steunen waaronder de EFF en de No Starch Press Foundation.

Haal hier de Hacking 2.0 boekenbundel

NLZiet een maand lang voor 1 cent

Deze dienst richt zich op de hardcore Nederlandse televisiekijker. NLZiet is opgericht door de NPO, RTL en SBS en bijna alle content van deze partijen is te vinden bij deze dienst. Net als Ziggo Go kan je live tv kijken, series terug kijken en soms zelfs afleveringen eerder bekijken voordat ze worden uitgezonden. Als je een echte televisie-fan bent en je favoriete programma's graag terug (of zelfs vooruit) kijkt, dan is dit de dienst voor jou.

NLZiet heeft apps voor op de Smart TV, smartphone en web-apps voor je browser. Je kan NLZiet een maand lang testen en kost daarna 7,95 euro per maand. De dienst is op twee apparaten tegelijk te gebruiken.

Schrijf je hier in voor NLZiet

Amazon Music unlimited

Toegang tot 50 miljoen muzieknummers die je zo vaak kan luisteren als je wilt? Dat kan drie maanden lang gratis! Als je je voor 19 april aanmeldt voor Amazon's muziekdienst, kan je de eerste drie maanden volledig gratis luisteren. Een aanrader aangezien Amazon iets minder streng is met het verwijderen van muziek uit playlists.

Wil je nog meer korting? Pak dan meteen Amazon Prime mee.

Gratis Sims 4 downloaden

Je "simuleert" het alledaagse leven van een zelf ontworpen (of geïmporteerd) persoon en verzint daar al dan niet een mooi verhaal omheen. Het is een serie waar je van houdt of het verafschuwt. Sommige gamers noemen het ook wel gekschrerend een digitaal poppenhuis.

In The Sims 4 kan jij het leven van een of meerdere personen inrichten en beïnvloeden. Uiteraard zijn alle figuren waar jij mee speelt ook vatbaar voor invloeden van buitenaf waardoor je wel de nodige uitdagingen krijgt als je de game speelt. Daarbij heeft de persoon (Sim) ook zelf nog (levens)doelen die het wil bereiken in het leven en bepaalde trekjes die afhankelijk zijn van de persoonlijkheid die het figuurtje heeft gekregen (van jou of de computer).

De Sims is nog steeds een van de populairste game-series ter wereld en wordt nog steeds veel gespeeld. Dit is een game die dan ook lang z'n waarde behoudt en maar zelden met korting wordt aangeboden. Daarom moesten wij gewoon even melden dat je de game nu tijdelijk gratis kan downloaden via Origin: Electronic Arts' gameportaal.

Hiervoor hoef je alleen maar Origin te downloaden en te installeren, een account aan te maken en te navigeren naar de Sims 4-pagina binnen Origin of deze website.

Download De Sims 4 hier gratis

PureVPN

PureVPN staat dan misschien niet in onze lijst van beste VPN's, maar dat maakt deze dienst zeker niet slecht. PureVPN houdt, net als de rest geen logs bij en heeft apps voor zo'n beetje alle gangbare apparaten en besturingssystemen. Er zijn apps voor Windows, macOS, Linux, Android en iOS, plus browserextensies voor Chrome en Firefox. Binnenkort komt er een add-on voor Opera.

Je hebt de keuze om verbinding te maken met meer dan 2000 servers op het netwerk van PureVPN in 141 landen. Het bedrijf zegt dat het eigenaar is van de servers wat een andere goede reden is om voor deze provider te kiezen dan voor bedrijven die servers huren van andere aanbieders.

Laat je niet afschrikken door de (jaren oude) negatieve reacties die rondzwerven op het internet, alle problemen die het bedrijf had zijn opgelost en onze eerste tests waren goed tot zeer goed (uitgebreide review volgt).

Het bedrijf is nu bezig met een charme-offensief om verloren gebruikers terug te winnen en komt met een gigantische korting van maar liefst 82 procent! Hierdoor betaal je slechts 1,71 euro per maand. De betaalmogelijkheden zijn ook legio (ook anoniem betalen met verschillende cryptomunten is bijvoorbeeld geen probleem), dus dat hoeft je in elk geval niet tegen te houden.

Meld je hier aan voor PureVPN

NordVPN

Ook deze VPN-dienst stunt met prijzen. Deze dienst is uitermate geschikt voor het kijken van Amerikaanse Netflix en andere streamingdiensten en ook NordVPN heeft privacy hoog in het vaandel staan. Het is daarom niet gek dat deze dienst ook in onze beste VPN-diensten van dit moment staat. Op dit moment bieden zij hun diensten aan met 75 procent korting waardoor je slechts 2,65 euro per maand hoeft neer te tellen.

Meld je hier aan voor NordVPN

Cyberghost

Deze snelle VPN-dienst is de laatste tijd hoge ogen aan het gooien en heeft door de jaren heen het aantal servers behoorlijk uitgebreid. Ook met de privacy zit het wel goed. De dienst vraagt niet om informatie waarmee jij te identificeren bent en betalingen worden afgehandeld door een 3rd-party betaaldienst. Cyberghost kreeg onder andere om die reden een plek in onze lijst van beste VPN-diensten van dit moment.

Op dit moment kan je voor slechts 2,45 euro per maand gebruik maken van deze dienst.

Meld je hier aan voor de Cyberghost-aanbieding

Magix Vegas Pro vanaf 90 cent?

Wil je video editen voor weinig? Een makkie met Magix Vegas Pro. Humble Bundle heeft het pakket in de aanbieding en je mag er zoveel voor betalen als je maar zelf wilt (met een minimum van 90 cent). Voor dat geld krijg je de plus editie van Fastcut en een voucher code voor Producer Planet.

Betaal je meer dan 20,30 euro dan krijg je daar Audio Studio 12 en Movie Studio 15 bij. Verhoog je het bedrag naar minimaal 22,30 dan komen daar Vegas Pro 15 Edit, Vegas DVD Architect en HotFilm Movie Essentials bovenop. Dit totale softwarepakket kost normaal gesproken 750 euro dus slag je slag. Deze aanbieding is nog vijf dagen geldig.

Haal hier het Magix Vegas Pro-pakket