Speciale deploy-sectie op Technet

Wie Windows 10 gaat uitrollen in zijn organisatie moet echt even op Deploy Windows 10 kijken voor inspiratie en als voorbereiding. Een aantal professionals schrijft hier over cases die jij ook kunt tegenkomen. Zo komen er verschillende scenario's langs en verschillende manieren om Windows 10 uit te rollen. Ook gaan ze in op het aanbieden van apps op Windows 10. Hier valt dus heel veel te halen voor de IT-professional.

Veel praktische kennis op gratis event

Op 13 september organiseert Microsoft een gratis event voor IT professionals die Windows 10 willen uitrollen in hun organisatie. Verschillende experts die uitgebreide ervaring hebben opgedaan met de uitrol van Windows 10, laten je zien hoe je het maximale haalt uit Windows 10, zowel voor jezelf als voor je gebruikers. Ook gaat Windows Technical Solution Professional Pieter Wigleven de diepte in over data- en identiteitsbeveiling. Een absolute aanrader, en het eindigt allemaal met Pizza.

Dinsdag 13 september 2016, 12:30 uur - 17:30

Windows 10 Deployment and Management Lab Kit

Als je echt aan de slag gaat met de migratie, dan is de Windows 10 deployment and managment Lab Kit onontbeerlijk. Hier vind je alles wat je nodig hebt om te starten met het deployen van Windows 10. Sowieso kun je er Windows 10 downloaden, maar ook allerlei tools voor de migratie, zoals ConfigMgr of MDT om Windows 10 op grotere schaal mee te deployen over het netwerk, Server 2012 R2 om ConfigMgr of MDT op te installeren, App-V om applicaties op te virtualiseren, een tool om bitlocker centraal te beheren en nog veel meer. Maar daarnaast vind je er een overvloed aan informatie over hoe je deze technologieën in de praktijk gebruikt en hoe je nieuwe features aanzet.

Webinar over veiligheid

Ga je Windows 10 uitrollen in je organisatie en wil je meer weten over de beveiliging, dan is dit webinar een aanrader. Windows Technical Solution Professional Pieter Wigleven gaat dieper in op de praktijk van het beveiligen van Windows 10. Zo krijg je inzicht in hoe je Windows 10 nog veiliger kan maken dan het standaard al is. Daarnaast gaat hij in op de wisselwerking tussen privacy, veiligheid en productief werken.

Woensdag 21 september 2016, 15:00 uur - 15:45

Windows blogs

Ben je over naar Windows 10, dan wil je natuurlijk op de hoogte blijven over wat de toekomst gaat brengen. Hiervoor zijn de blogs van Microsoft een uitstekende tool die je in de gaten kunt houden. Hier worden namelijk de nieuwste ontwikkelingen, wijzigingen en features aangekondigd en de aankomende releases besproken. Als je bij wilt blijven bezoek je deze site regelmatig.

Webinar over de Anniversary Update

Windows 10 is inmiddels al een jaar oud, en er is dus al een belangrijke upgrade uitgekomen, de Anniversary Update. In dit webinar gaan Windows Technical Specialist Peter Wigleven en Maud Sliepen in op wat er nieuw is in deze update en wat je precies kunt verwachten van Windows 10. Daarnaast komen snelheid, veiligheid en productiviteit aan de orde.

Woensdag 14 september 2016, 15:00 uur - 15-45 uur