Meer Security How-To

 • u9gx5x7bb22c9e12

  'Opera Unite is gevaarlijk'

  Het concept van Opera Unite, een webserver in de browser, is leuk, maar het kan wel een flink beveiligingsrisico met zich meebrengen. Potentieel vormt de browser daarmee een ideale ingang tot je systeem.

  22 jun 2009

 • 0gyuzrxmw6n3n43b

  Scan je netwerk op kwetsbaarheden met Nessus

  Tenable Network Security heeft onlangs een nieuwe versie van zijn kwetsbaarheidsscanner beschikbaar gesteld. Versie 4.0 is sneller dan ooit en biedt nu onder Windows dezelfde functionaliteit als onder Unix-systemen.

  17 apr 2009

 • win

  Gebruik SSH in Windows

  Terwijl SSH in de Unix-wereld een vanzelfsprekendheid is, is deze handige tool in Windows nog niet ingeburgerd. Maar met het gratis programma PuTTY kun je vanuit Windows gewoon inloggen op je Unix-computers.

  25 mrt 2009

 • peripheral 3

  Seagate en Fujitsu versleutelen laptop-hd's (opnieuw)

  Seagate en Fujitsu brengen tegelijkertijd versleutelde harde schijven voor laptops op de markt. De eerste heeft daarvoor een pact gesloten met McAfee.

  11 nov 2008

 • peripheral 3

  HP voorziet notebooks van geïntegreerde versleuteling

  Computerfabrikant HP gaat voortaan ook notebooks leveren die standaard zijn voorzien van encryptiesoftware om de gegevens op de harde schijf te versleutelen.

  03 mei 2007

 • peripheral 2

  Trend Micro legt laatste hand aan Mobile Security 3.0

  Softwaremaker Trend Micro legt de laatste hand aan zijn nieuwe antivirussoftware voor handhelds met ingebouwde firewall en ondersteuning voor Windows Mobile 5.0.

  17 aug 2006

 • peripheral 3

  Merendeel bedrijven blijkt huiverig voor mobiele technologie

  Meer dan 60 procent van alle bedrijven houdt de invoering van draadloze technologieën tegen uit veiligheidsoverwegingen.

  22 jun 2006

 • peripheral 3

  Notebookbeveiliging voor mkb en consument

  Volgens Securenotebook is de tijd rijp om mkb en zelfs thuisgebruikers te interesseren voor beveiliging van mobiele apparaten.

  30 nov 2005

1x1 pixel