Alleen al door het dragen van deze shirts zal je nerdstatus tot ongekende hoogte stijgen. Het is chic en het is geek. Bereid je voor op de nuvolgende coolness.

Ninja

Hier zien we een combinatie van twee nerdy hobbies. De eerste is programmeren en de tweede is het fan zijn van ninja’s. Niet dat een echte nerd er echt aan zou durven beginnen natuurlijk...

Buiten

Waarom zou je je huis uit gaan als pizza’s gewoon bezorgd worden en je dus nooit hoeft te stoppen met gamen? Het enige nadeel van dit shirt is waarschijnlijk dat het alleen nut heeft wanneer iemand op visite komt. En dat gebeurt natuurlijk nooit!

No place like home

Zoals we al zeiden, als geek kom je natuurlijk helemaal niet buiten. Voor deze bevolkingsgroep tikt het klokje dus nergens zoals 127.0.0.1 (local host). Heerlijk lame!

Roses are red, violets are blue

Hoe kun je beter zeggen dat je van iemand houdt dan gedichten met heximale kleurencodes. Dat verdient een bloemetje!

Snelheid en kracht

“Het is niet de snelheid die je fataal wordt, maar de kracht van de impact.”

Waarom zou je als nerd moeilijk doen en communiceren met woorden als je dingen met formules veel eleganter kunt zeggen?

LEET

Als je dit shirt kunt ontcijferen zonder hulp, dan ben je LEET.

Als je wiskunde hebt gestudeerd, weet je wellicht dat de integraal van deze formule 1337 is. Als je dat dan weer in een calculator intikt en hem op zijn kop houdt, staat er ‘LEET’, wat de afkorting van elite is. En dat is dan weer het tegenovergestelde van n00b, ofwel newbie.

Graphic equaliser t-shirt

Geluid stuurt de equaliser op dit t-shirt aan. Zo kun je volledig mee doen met hip dansen of bruut rocken, met behoud van nerdy image!

WiFi detector

Dit is niet zomaar een t-shirt met een zendmast. Het shirt licht daadwerkelijk op wanneer er een WiFi netwerk gedetecteerd wordt. Des te sterker het signaal, des te meer licht het shirt op.

Als het nou een WijFie detector t-shirt was, okee… Maar dit is dan wel weer heel erg geek-stijl.

Wie dit leest…

Als je dit kunt lezen, heb je iets te veel tijd achter je computer doorgebracht en is het wellicht tijd om wat sociale relaties aan te gaan en misschien zelfs een vrouw te ontmoeten... ennehh… nou ja, je snapt ‘m.

Kromme nerdy logica

Als dit shirt de waarheid sprak, zouden nerds wellicht een minder slechte naam bij vrouwen hebben. Of misschien worden ze gewoon structureel onderschat. Wie zal het zeggen? Bron: Techworld