1. WC 2010 Fotmob

Vergeet geen enkele wedstrijd meer. Met deze app heb je altijd en overal het speelschema bij je. Verder is er een optie om een melding te ontvangen als er gescoord wordt op het WK.

2. Stadium Horn

Zet die Vuvuzela maar weer op marktplaats. Met je Android-telefoon kun je dezelfde geluiden maken zonder met consumptie te blazen.

3. WK Voetbal Soundboard

Met deze app kun je de mooiste voetbalcommentaren tijdens eerdere WK's als ringtone instellen. Zo is het mogelijk om Jack van Gelder tijdens Nederland - Argentinië in 1998 uit je speakertjes te horen schallen: Dennis Bergkamp. Dennis Bergkaaamp. Dennis Bergkaaaaamp. Dennis Bergkaaaaaaaamp. etc.

4. 2010 World Cup Trivia

Test je WK-kennis, hoeveel weet jij over de geschiedenis van het toernooi, de teams en de spelers? Als het antwoord "weinig" is, dan is dat wellicht extra reden om deze app te downloaden.

5. World Cup 2010 themes

Pimp je Android-telefoon speciaal voor het WK met deze themes. Er is aardig wat keuze.

6. WK Pool Manager

Doe je mee aan een WK pool met vrienden of collega's? Met deze app kun je gemakkelijk een pool beheren.

7. World Cup News

Alle nieuwtjes over het WK; de wedstrijduitslagen, blessures, tactieken, opstellingen, lief en leed.

8. World Cup Factoids & History

Alle belangrijke weetjes over het belangrijkste voetbaltoernooi ter wereld in één app. Als je dit boekwerk uit hebt, kun je indruk maken op je vriendinnetje (die toch niet van voetbal houdt).

9. WK Poule Radio 538

Radio 538 heeft een WK poule opgezet en daar is ook een Android app van beschikbaar. Met de app van 538 blijf je op de hoogte van jouw persoonlijke tussenstand in de WK-competitie.

10. World Cup Score Card

Alle uitslagen bijhouden op je Android smartphone kan met deze app. Hij geeft bovendien een overzicht van de grootste kanshebbers op het kampioenschap.

Bron: Techworld