Nee, de temperaturen lopen pas echt op als het gaat over de nieuwe iPad applicatie van The Sun, de kwaliteitskrant uit Engeland. Hun pagina 3 wordt integraal, inclusief blote borsten, op de iPad afgebeeld.

Een tijdje geleden berichtten we al dat Apple van keurig houdt. Steve Jobs, gekleed in altijd hooggesloten decolleté, laat geen viezigheid toe. Maar Apple begeeft zich op een hellend vlak,dat al glibberig is geworden door de nieuwe categorie ‘explicit’ in de App store. Hoe ‘explicit’ dat kan zijn, weten we nu ook. De dubbele kwaliteiten van de dames op pagina 3 van The Sun stralen ons tegemoet (NSFW!).

The Sun heeft het blijkbaar voor elkaar gekregen om een uitzondering te krijgen op de strikte regels van Apple over obsceniteiten. De kwaliteiten van deze krant worden kennelijk erkend door het Californische bedrijf. Wij kunnen niet wachten tot het bekende kwaliteitsblad met het konijnenlogo zijn diepteinterviews mag tonen op de iPad. Dan maakt het ons echt niet uit of het OS kan multitasken of niet.

Bron: Techworld