Jobs zal waarschijnlijk de nieuwe versie van de iPhone onthullen (die in de wandelgangen alvast iPhone HD of de iPhone 4G wordt genoemd). Verder gaat hij meer vertellen over het nieuwe iPhone OS 4.0, dat meer rekening zal houden met het zakenleven en bovendien tot op zekere hoogte multitasking zal zijn. Het nieuwe iPhone OS moet deze zomer uitkomen.

Daarnaast zal hij misschien nog met andere producten komen in een keynote die begint om 10 uur Pacific time, vanavond 7 uur Nederlandse tijd. Dan wordt vooral gedacht aan een nieuwe versie van Mac OS X, de Safari browser en de iTunes winkel.

Verder wordt verwacht dat Jobs door zal gaan met zijn lobby bij webontwikkelaars voor HTML5, de toekomstige standaard die door alle populaire browsers, behalve Internet Explorer, al voor een groot deel wordt ondersteund, en die als vervanging moet dienen voor onder andere Flash van Adobe en Silverlight van Microsoft. Jobs heeft de laatste tijd vooral veel kritiek geuit op de mobiele Flash Player van Adobe. Die software is volgens hem slecht voor de prestaties en de stabiliteit. Hij heeft Flash zelfs van de iPhone verbannen.

Bron: Techworld