Dit stukje is voor de heren! De dames vinden jullie leuk. Die uitspraak is geen stille hoop, maar het resultaat van diepgravend onderzoek door GeekSquad. Uit het onderzoek onder 3000 vrouwen bleek dat driekwart van de vrouwen de voorkeur gaf aan een man die kan lezen en schrijven met zijn gadgets boven de macho die zijn spieren oppompt in de sportschool. Vrouwen zijn dol op een partner die de technologische problemen voor hen kunnen oplossen.

Noobs gedumpt

Maar liefst vijf procent van de vrouwen uit de onderzochte groep heeft ooit wel eens een partner gedumpt omdat zij meer wist van de diverse gadgets dan haar partner. Als technologische kneus hoef je bij die groep dames niet aan te komen. Tien procent van de dames zag liever dat hun partner de TV of mobiele telefoon repareerde dan dat hij de lakens verwisselde.

Dit is natuurlijk goed nieuws en egostrelend. Als de beter betaalde mannelijke manager weer langs komt met eenvoudig probleem met zijn smart-phone of laptop, dan weet je meteen hoe hij in de markt ligt bij de dames.

Bron: Techworld