Logitech Z200 Speakers

Breid je desktop uit met prachtig geluid voor een hele mooie prijs. De Logitech Z200 staat bekend om z'n rijke geluid, diepere bas (dan gemiddeld) en een strak ontwerp. Daarnaast heeft deze zet ook een ingebouwde koptelefoonaansluiting waardoor je niet achter je desktop hoeft te kruipen als je een keer een headset wilt aansluiten.

Dankzij een kerstkorting van 20 procent kan je deze speakers nu aanschaffen voor slechts 27,99 euro.

Sandisk Ultra 64 GB Micro SD

Opslagruimte, je kan er nooit genoeg van hebben en nu verschillende fabrikanten en webshops stunten met de prijzen is het verstandig om in te slaan voor het geval de prijzen weer gaan stijgen (we kennen allemaal inmiddels de verhalen van brandende fabrieken, aardbevingen en overstromingen die "toevallig" elk jaar vooral de geheugenfabrikanten raken waardoor de prijzen weer stijgen).

Voor 13,99 euro heb je een 64 GB Sandisk Ultra geheugenkaart in de pocket en als je nog groter wilt gaan haal je voor 22 euro al de 128 GB-versie. Wil je juist wat kleiner, kan je voor iets minder dan een tientje voor de 32 GB-versie gaan.

JBL Flip 3 Stealth Bluetooth Speaker

Deze speakers leveren zeer goed geluid voor hun prijsklasse.

De "opvolger", de JBL Flip 4 werd dit jaar uitgeroepen tot beste Bluetooth speaker rond de 100 euro, maar de Flip 3 Stealth doet zeker niet onder voor dat model. Dat komt omdat interne hardware hetzelfde is als de Flip 4 (zonder de JBL Connect en de belfunctie) . Van buiten ziet de speaker eruit als de Flip 3 en dankzij de dikke feestdagen-korting, koop je deze speaker al voor slechts 69 euro.

Linksys WRT3200ACM Router

De Linksys WRT3200ACM is een supersnelle open source router die meerdere kanalen tegelijk gebruikt om een sneller Wifi-verbinding op te zetten. Dankzij dit karakter is het heel makkelijk alternatieve firmwares te installeren. De router kost je nu slechts 194,90 euro Lees ook: De lange zoektocht naar een veilige router

En

Zo voorzie je je router van custom firmware


HDMI naar VGA converter

Wil je een hypermodern apparaat op je oude monitor aansluiten? Dat kan nu voor heel weinig. Is je oude(re) tv of monitor uitgerust met slechts een VGA-aansluiting (of is het de enige poort die nog vrij is op je tv)? Geen nood. Met deze converter is het in een handomdraai gebeurd en hij kost maar 2,20 euro, een koopje.