Ook Techworld laat de laatste vrijdag van juli niet onopgemerkt voorbij gaan. De afgelopen dagen hebben mensen via diverse websites hun systeembeheerder kunnen nomineren.

In totaal zijn er zo'n driehonderd nominaties binnengekomen bij de redactie. De redactie heeft hier drie willekeurige winnaars uitgekozen.

De gelukkigen zijn Lucien Sibbel van CCO Group, Erik Uitterdijk van de Europese Commissie en A. Wegenaar, die vanuit EDS is gedetacheerd bij Aegon. De redactie zal hen vrijdag persoonlijk hun door Misco ter beschikking gestelde cadeaubon van 200 euro overhandigen.

De systeembeheerders van IDG, de uitgever van Techworld, waren uitgesloten van deelname. Dit wil echter niet zeggen dat ze niet worden gewaardeerd. Daarom: Rick, Sander en Mitchel bedankt voor jullie geduld met alle vervelende 'gebruikers'.

Overheid

Ook de overheid besteedt dit jaar aandacht aan Sysadminday. Digibewust heeft een speciale website ontwikkeld waar collega's hun systeembeheerders kunnen bedanken.

Digibewust is een samenwerkingscampagne tussen het ministerie van Economische Zaken en het bedrijfsleven met als doel gebruikers aan te zetten tot het bewust omgaan met ict.

Bron: Techworld