SanDisk Ultra 32 GB Micro SD

Amazon is nu al begonnen met het Black Friday-aanbiedingen, de winkel noemt het "de week voor Cyber Monday". Er gaat veel elektronica voor weinig weg en als je ook nog eens tenminste een maand (gratis) aan de Amazon Prime gaat, zijn in veel gevallen de verzendkosten nog gratis ook.

Mocht je nog opslag nodig hebben voor je smartphone, camera, Raspberry Pi of ander apparaat, kan je nu voor 7,99 euro een 32 GB Micro SD-kaartje vinden. De SanDisk-kaarten kwamen meermaals als de beste uit onze test.

Heb je liever 64 GB? Ook die wordt voor een mooie prijs aangeboden: 14,49 euro

Een mooie aanrader.

500 GB Samsung Evo 860 SSD

Ook de SSD's gaan met een dikke korting over de toonbank. De 500 GB-versie van de Samsung Evo 860 SSD is nu te koop voor 80,85 euro. De SSD's van Samsung scoren al jaren erg hoog in onze tests. Daarom kan je je zeker geen buil vallen als je je pc of laptop uitbreidt met deze drive.

Elego Uno Starter kit

Wil je de eerste stappen zetten in de wereld van Single Board Computers als de Raspberry Pi of een van de kloons, dan is dit een mooi startpunt. Deze set bevat onder andere een 5 volt relais, servomotor, uitbreidingskaarten en accessoires voor de Arduino.

Deze set wordt met een korting van 20 procent aangeboden waardoor deze nu voor 26,24 euro kan worden aangeschaft.

Amazon Echo Dot

De slimme assistent van Amazon wordt steeds slimmer en uitgebreider en kan overweg met een heleboel verschillende slimme apparaten. De kleinste versie, de Dot, is op dit moment te koop met een korting van 42 procent waardoor je er nog maar 24,99 euro voor hoeft neer te tellen.

Asus Prime B350 Plus

Zoek je nog een bruut moederbord voor je kersverse AMD Ryzen-processor? Zoek niet verder. Dit moederbord ondersteunt maximaal 64 GB RAM, heeft zes USB 2-poorten, 1 USB 3-poort, 1 HDMI, VGA, Ethernet en PS/2-poort en je krijgt er nog gratis Windows 10 Pro bij ook. En dat voor slechts 79 euro.

Let op, deze aanbieding is alleen voor Prime-leden.