Logitech G231 Prodigy

Deze headset levert niet alleen prachtig stereogeluid, maar is ook nog eens super licht en zeer comfortabel. Deze headset is compatible met je pc, Playstation 4 en Xbox One. Deze headsets gaan als warme broodjes over de toonbank in deze feestperiode.

Lees ook: De 5 beste gaming headsets

Linksys WRT3200ACM

De Linksys WRT3200ACM is een supersnelle open source router die meerdere kanalen tegelijk gebruikt om een sneller Wifi-verbinding op te zetten. Dankzij dit karakter is het heel makkelijk alternatieve firmwares te installeren.

Lees ook: De lange zoektocht naar een veilige router

En

Zo voorzie je je router van custom firmware

Moto Z Play

Deze fantastische alleskunner heeft een flinke indruk op ons gemaakt dit jaar. Samen met de Samsung Galaxy 8-series kwam de Moto Z Play als beste alleskunner uit de test en ook in de categorie "Beste Budget Phone" kwam deze topper als beste koop naar voren. Deze semi-modulaire smartphone kan makkelijk worden uitgebreid waardoor deze voor veel mensen geschikt is. Of je nou een betere camera, game controller, portable speaker of zelfs een beamer van je telefoon wil maken, met de Moto Z Play kan dat allemaal.

Daar komt ook nog eens bij dat deze smartphone een zeer goede accu aan boord heeft waarmee je het meerdere dagen uit kan houden op één acculading. Vind je dat niet genoeg? Dan hang je simpelweg de battery-mod aan je toestel. Het apparaat kan tegenwoordig zelfs worden uitgerust met een fotoprinter, Alexa-speaker of uitschuifbaar toetsenbord (wat het toestel ook meteen de topper maakte in de "beste toetsenbordtelefoon"-categorie). Kortom, voor elk wat wils.

Daarnaast heeft de Moto Z Play ook nog een koptelefoonaansluiting, ondersteuning voor twee simkaarten én een micro-SD-kaart.

Deze smartphone heeft het uitzonderlijk goed gedaan qua verkopen de laatste tijd, dit heeft waarschijnlijk te maken met Black Friday en Cyber Monday. Het apparaat werd toen met hele dikke kortingen aangeboden. De Moto Z Play wordt nu weer voor de oude prijs aangeboden.

Belkin Boost-up Wireless charger Qi

Je smartphone draadloos opladen kan al jaren, maar lijkt nu pas echt aan te slaan. De perfecte tijd dus om elkaar te verrassen met zo'n lader. De Belkin Boost-up Wireless charger Qi, maakt gebruik van Qi-gecertificeerde inductiespoelen en is compatible met bijna alle moderne smartphones, van Apple tot Yota.

Kurio Tab Advance

Natuurlijk moeten de kinderen niet vergeten worden. De Kurio Tab advance is een tablet die speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Het apparaat is leuk, leerzaam én veilig.

Daarnaast kan je als ouder wat meer controle uitoefenen dan op de gemiddelde tablet door tijdslimieten in te stellen. Zo ben je er zeker van dat je kind niet te lang achter het apparaat blijft plakken.