Kodak Mini 2 Fotoprinter

Wij leven in een tijdperk waarin er meer foto's worden gemaakt dan ooit tevoren. Toch is het aantal foto's dat wordt afgedrukt de afgelopen decennia drastisch afgenomen. Hoewel de gemiddelde inkjet-printer wel een optie heeft om foto's zo kleurecht mogelijk af te drukken en er behoorlijk wat diensten zijn die afbeeldingen op echt fotopapier of zelfs volledige fotoboeken afdrukken, maken mensen er vrij weinig gebruik van omdat het te veel tijd en moeite kost.

Gelukkig zijn er de afgelopen jaren ook verschillende fabrikanten die het over een andere boeg gooien en handzame fotoprinters uitbrengen en zelfs met camera's op de proppen komen die direct je gemaakte foto afdrukken. Vooral die laatste optie maakt flink wat nostalgische gevoelens los en doet het goed op feestjes.

De Kodak Mini 2 is op dit moment in de aanbieding bij Bol.com. Deze thermische fotoprinter kwam dit jaar als beste uit onze tests en drukt foto's af met een sublieme kwaliteit. Dankzij een mooie Sinterklaas-korting kost deze printer je slechts 89 euro.

Extra fotopapier kan je het beste hier halen voor een mooie prijs.

Logitech Z200 Speakers

Breid je desktop uit met prachtig geluid voor een hele mooie prijs. De Logitech Z200 staat bekend om z'n rijke geluid, diepere bas (dan gemiddeld) en een strak ontwerp. Daarnaast heeft deze zet ook een ingebouwde koptelefoonaansluiting waardoor je niet achter je desktop hoeft te kruipen als je een keer een headset wilt aansluiten.

Dankzij een Sinterklaas-korting van 19 procent kan je deze speakers nu aanschaffen voor slechts 29,99 euro.


Garmin Vivofit Junior

Laat je kinderen kennis maken met kwantificatie en stop een betaalbare kinder-fitnesstracker in hun schoen. De Garming Vivofit Junior motiveert ze om elke dag minimaal 60 minuten te bewegen en hun activiteiten te tracken. Bovendien is het horloge waterdicht waardoor in de regen spelen en zwemmen geen enkel probleem is.

Nu in de aanbieding voor nog geen vier tientjes


Belkin Boost-up Qi draadloze lader

Draadloos laden voor smartphones is al een aantal jaren bezig met een grote opmars. Nu Apple eindelijk een kant heeft gekozen, lijken fabrikanten en gebruikers eindelijk tot productie en aanschaf over te gaan. Belkin heeft verschillende modellen op de markt gebracht en de Boost-up Qi wireless charger (5 Watt) is nu in de aanbieding voor 24,99 euro


2 in 1 Wireless Charger

Ben je het wachten op Apple's Airpower ook zo beu? Niet getreurd. Andere fabrikanten zijn inmiddels al begonnen met het maken van charge pads die meerdere apparaten tegelijk kunnen opladen.

Ook deze lader maakt gebruik van de Qi-standaard dus dit werkt uiteraard ook gewoon met al je andere draadloze apparaten.

Voor nog geen twee tientjes is deze lader van jou.

Sandisk Ultra 64 GB Micro SD

Opslagruimte, je kan er nooit genoeg van hebben en nu verschillende fabrikanten en webshops stunten met de prijzen is het verstandig om in te slaan voor het geval de prijzen weer gaan stijgen (we kennen allemaal inmiddels de verhalen van brandende fabrieken, aardbevingen en overstromingen die "toevallig" elk jaar vooral de geheugenfabrikanten raken waardoor de prijzen weer stijgen).

Voor 13,99 euro heb je een 64 GB Sandisk Ultra geheugenkaart in de pocket en als je nog groter wilt gaan haal je voor 22 euro al de 128 GB-versie.


Kurio Tab Lite

De lichte, compactere versie van de door ons zo geprezen Kurio-kindertablets in het beste tablets voor kinderen van 2018-artikel. Als je je kind nog wilt verrassen met een betaalbare, maar toch goede tablet, dan is dit een uitstekende keuze. En dat voor maar 89,95 euro

MSI X470 Gaming Pro Moederbord

De gamebak voor jezelf of je kroost upgraden of samenstellen? Dit is het moment! Dit moederbord heeft een X470 chipset en kan overweg met de Ryzen-processoren van AMD. Het heeft 3 PCIe x16-slots, ondersteuning voor CrossFireX en kan maximaal 64 GB DDR4 SDRAM geheugen aansturen.

En dat voor maar 128,90 euro Bovendien krijg je, als je dit moederbord bestelt daar gratis de game Assassins Creed Odyssey bij.


MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon

Zit je in het Intel-kamp? Ook dan zijn er prachtige aanbiedingen voor je. De MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon heeft de Z390 Chipset aan boord en een Socket 1151 voor Intel Core-processoren. Ook dit bord heeft 3 PCIe x16-slots en ondersteuning voor maximaal 64 GB DDR4 SDRAM geheugen.

Dit bord kost je slechts 179,90 euro en ook hier krijg je gratis de game Assassins Creed Odyssey bij.