Bull myVMBox

Bull wil het met myVMBox voor bedrijven makkelijker maken om hun datacenter te virtualiseren met VMware. MyVMBox is dan ook een combinatie van een VMware infrastructuur met Bull NovaScale servers en StoreWay Storage, plus nog een beheerplatform dat vCenter en System Manager van Bull ondersteunt

Volgens Bull kan de implementatie tien keer sneller gaan en wordt de betrouwbaarheid van het systeem verhoogd met myVMBox.

HP Performance Center 9.5

Met het Performance Center van HP kunnen grote en middelgrote bedrijven hun applicatie levenscyclus beter onder controle krijgen. Bedrijven kunnen er de prestaties van hun applicaties mee toetsen op de vereisten tijdens de testcyclus om zodoende de risico’s van het invoeren van nieuwe applicaties of het uitvoeren van upgrades te verminderen op het moment dat ze live gaan.

Volgens HP helpt het nieuwe aanbod bedrijven een bedrijfsgeoriënteerde in plaats van ontwikkel-gerichte aanpak van de applicatielevenscyclus te hanteren. Door deze aanpak zouden bedrijven zich kunnen richten op bedrijfsvereisten waardoor beter aan de verwachtingen van dienstverlening kan worden voldaan.

Internet Explorer Collection 1.2.0.0

Webontwikkelaars moeten hun sites testen in verschillende browsers, zoals Safari, Chrome, Firefox en Internet Explorer. Maar die smaken hebben ook nog een heleboel versies. De Internet Explorer Collection bevat alle versies van IE, van 1.0 tot 8.0, die allemaal tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. Zo kunnen ontwikkelaars zien hoe compatibel hun sites zijn met de browsers van Microsoft.

De collectie werkt ook in nieuwe versies van Windows, zoals Windows 7 en met de laatste updates en service packs.

Information Builders iWay Enterprise Information Suite

De nieuwe suite van Information Builders bestaat uit twee producten: Data Quality Center (DCQ) en Master Data Center (MDC), die met elkaar zijn geïntegreerd. DQC is gemaakt voor het evalueren, monitoren en managen van de kwaliteit van informatie in verschillende systemen, en moet ook de invoer van onjuiste informatie voorkomen.

Met DMC kunnen gegevens volgens eenvoudige policies vastgelegd worden en beschikbaar gemaakt worden voor bedrijfsapplicaties zoals ERP, CRM, analyse tools en data opslag. Bron: Techworld