Windows 10 voor weinig

Windows 7 gaat over minder dan een week met pensioen. De hoogste tijd om te upgraden of te switchen naar iets anders. We hebben al verschillende artikelen gewijd aan overstapmogelijkheden, mocht je nog geen licentie hebben, dan is dit het uitgelezen moment om er eentje aan te schaffen. Een Windows 10-licentie kost normaal gesproken 145 euro als je voor de Home-versie gaat en een professional-licentie kost je maar liefst 259 euro. Zo nu en dan wordt er wel gestunt met de prijs door sommige webshops en vandaag hebben wij wel een hele mooie deal op de kop getikt.

Amazon biedt een Windows 10 Professional licentie aan voor het luttele bedrag van 11 euro. Er zit echter wel een addertje onder het gras. De ontvangen licentiecode kan slechts eenmalig worden geactiveerd. Als je iemand bent die z’n computer vaak opnieuw installeert, laat deze aanbieding dan links liggen. Ben je van plan de boel niet te herinstalleren, dan kan je rustig voor deze aanbieding gaan.

Haal de Windows 10 Professional licentiecode hier het voordeligst

128 GB Sandisk microSD

Ja hoor, daar is ie weer. De prijzen van flashgeheugen zijn nog steeds laag en webshops stunten dus nog steeds met de prijs. Deze keer is het de 128 GB microSD-kaart van Sandisk die voor weinig wordt asangeboden. Voor iets meer dan 18 euro krijg je een 128 GB grote kaart met een A1 classificatie waardoor deze kaart ideaal is om het geheugen van je smartphone uit te breiden. Een koopje.

Haal hier de 128 GB Sandisk microSD-kaart het voordeligst

Apple iPad (2019) 10.2 inch

Ook Bol is weer lekker met kortingen aan het strooien en biedt de Apple iPad (2019) 10.2 inch aan voor een lekkere scherpe prijs. De tablet wordt op dit moment aangeboden voor slechts 335 euro

Haal hier de Apple iPad 2019 het voordeligst

BenQ BL2480 Full HD IPS Monitor

Wil je een grotere monitor of is je oude gewoon aan vervanging toe? Dan is dit het uitgelezen moment er eentje aan te schaffen. BOL stunt met de prijs van de BenQ BenQ BL2480 Full HD IPS Monitor en biedt deze aan voor slechts 108 euro.

Voor dat geld krijg je een 24 inch grote monitor met een fullHD-resolutie, ingebouwde speakers, HDMI, VGA, DisplayPort en jack-aansluiting. Andere leuke extra’s zijn het automatisch aanpassen van de helderheid aan de omgeving en de filtering van blauw licht.

Haal hier de BenQ BL2480-monitor het voordeligst

Asus ROG Zephyrus M

Alternate is lekker met kortingen aan het strooien en heeft de Asus ROG Zephyrus M in de aanbieding. Deze gamerslaptop heeft een Intel i7-9750H, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD, 15,6 inch fullHD IPS scherm en een NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti aan boord. Een lekkere krachtige laptop dus. En dat voor maar 1299 euro.  Een hoop waar voor je geld.

Haal hier de Asus ROG Zephyrus M gamerslaptop het voordeligst

Cyberghost VPN

Deze snelle VPN-dienst is de laatste tijd hoge ogen aan het gooien en heeft door de jaren heen het aantal servers behoorlijk uitgebreid. Ook met de privacy zit het wel goed. De dienst vraagt niet om informatie waarmee jij te identificeren bent en betalingen worden afgehandeld door een 3rd-party betaaldienst. Cyberghost kreeg onder andere om die reden een plek in onze lijst van beste VPN-diensten van dit moment.

Op dit moment kan je, dankzij een oud en nieuw-aanbieding voor slechts 2,45 euro per maand gebruik maken van deze dienst.

Meld je hier aan voor de Cyberghost-aanbieding

ProtonVPN

Proton VPN is een fantastische VPN-dienst met een uitstekende privacybescherming. Deze dienst is ontwikkeld door dezelfde engineers van CERN en MIT en deze mensen zijn ook verantwoordelijk voor het populaire ProtonMail. Je kan nu een abonnement afsluiten met een vervroegde Black Friday-korting van 50 procent waardoor je nog maar 6 euro per maand betaalt.

Meld je hier aan voor ProtonVPN

Meld je hier aan voor ProtonMail

Lees ook de ProtonVPN review

Surfshark aanbieding

Ook Surfshark stunt met prijzen. Deze VPN-dienst richt zich niet alleen op privacybewuste gebruikers, maar ook op mensen die graag media willen streamen zonder geoblokkades. Surfshark adverteert ook dat zij volledige overweg kunnen met Disney+. Niet echt van toepassing voor ons Nederlanders, aangezien deze streamingdienst al beschikbaar is hier, maar mocht je veel in het buitenland zitten of tijdens de herfst- of kerstvakantie in het buitenland zitten, dan is dat wellicht een mooie extra.

Nog mooier is de gigantische korting die het bedrijf eruit gooit. Hierdoor betaal je nog maar 1,79 euro per maand

Meld je hier aan voor de Surfshark-aanbieding

 

NordVPN

Ook deze VPN-dienst stunt met prijzen. Deze dienst is uitermate geschikt voor het kijken van Amerikaanse Netflix en andere streamingdiensten en ook NordVPN heeft privacy hoog in het vaandel staan. Het is daarom niet gek dat deze dienst ook in onze beste VPN-diensten van dit moment staat. Op dit moment bieden zij hun diensten aan met 70 procent korting waardoor je slechts 3,10 euro per maand hoeft neer te tellen.

Meld je hier aan voor NordVPN

Mobiele abonnementen

Tele 2: Tele2 biedt nog steeds een onbeperkt data-abonnement aan en nu dus met korting. Op dit moment kan je een onbeperkt data-abonnement afsluiten voor slechts 20 euro per maand. Voor 5 euro per maand extra kan je daar ook nog onbeperkt bij bellen en sms'en.

Sluit hier een Tele2-abonnement af

 

Youfone: Ben je een iets minder groot datamonster en denk je dat je niet boven de 10 GB per maand uit komt? Kijk dan eens naar Youfone. Voor slechts elf euro per maand heb je een abonnement waarmee je maar liefst 11 GB aan data mag verstoken (en je kan ook nog 50 minuten bellen of smsen). Ben je iemand die veel belt? dan kan je dat voor 7 euro per maand extra d'rbij doen.

Sluit hier je Youfone-abonnement af

Leer Python & Machine learning voor minder dan een euro

Ook in het nieuwe jaar weet Humble Bundle weer met prachtige aanbiedingen op de proppen te komen en de deal waar ze nu mee komen is wel heel mooi. De organisatie verkoopt een boekenpakket met een waarde van 1000 euro voor een bedrag waarvan jij zelf de hoogte mag bepalen (met een minimum van 89 cent). Dit is dus een uitgelezen moment om de programmeur in je aan te wakkeren aangezien het om de Python & Machine Learning-reeks van Packt gaat.

Als je tenminste 89 cent uitgeeft krijg je de boeken Machine Learning Projects for Mobile Applications en Python Machine Learning Blueprints.

Als je bereid bent minimaal 7,19 euro uit te geven komen daar de boeken Hands-On Machine Learning for Cybersecurity, Reinforcement Learning Algorithms with Python, Hands - On Reinforcement Learning with Python video, Python Machine Learning in 7 Days Video, Hands-On Machine Learning with Python and Scikit-Learn Video, Machine Learning Algorithms, Python Reinforcement Learning Projects en Hands-On Unsupervised Learning with Python bij.

En als je meer dan 13,49 euro neertelt wordt daar Python Machine Learning, Third Edition, Python Machine Learning, Second Edition, Hands-On Machine Learning for Algorithmic Trading, Hands-On Reinforcement Learning with Python, Python Machine Learning By Example - Second Edition, Mastering Machine Learning Algorithms, Hands-On Natural Language Processing with Python, Python Machine Learning Cookbook - Second Edition, Hands-On Computer Vision with TensorFlow 2, Feature Engineering Made Easy en de Machine Learning for Algorithmic Trading Bots with Python Video aan toegevoegd. Een heleboel kennis voor heel weinig geld, grijp je kans!

Haal het Python & Machine learning boekenpakket hier het voordeligst