Door gebruik te maken van planning software die alle facetten van de workflow in zich heeft zorg je voor snelheid, efficiëntie en tijdswinst. Daarmee verlaag je de werkstress en zorg je voor een betere dienstverlening!

Het besparen van kostbare tijd

Bij veel organisaties verloopt de communicatie binnen teams moeizaam. Teams bestaan vaak uit medewerkers van verschillende afdelingen die ook nog eens verspreid zitten over het pand of zelfs over meerdere locaties, wat samenwerken nog ingewikkelder maakt.

Afspraken en wijzigingen gaan vaak telefonisch of per e-mail, wat veel tijd kost. Telefoons worden niet altijd opgenomen en e-mails worden over het hoofd gezien of niet goed gelezen. Dan hebben we het nog niets eens gehad over het maken van rommelige planningen in programma's als Excel of Word. Dat kan een stuk slimmer!

Door planningen en neventaken te bundelen in een centrale omgeving creëer je tijd voor belangrijke taken. Kostbare tijd die je anders misschien kwijt was geweest met nabellen en controleren.

Geïntegreerde software, altijd en overal bijdehand

De planningstool van Timewax werkt samen met andere softwarepakketten. Zo wordt alle informatie uit agendasystemen, ERP-pakketten en andere bedrijfssoftware automatisch met de tool gedeeld. Doordat Timewax de planningssoftware aanbiedt in de cloud kun je altijd en overal met de tool aan de slag. Het enige wat hiervoor nodig is, is internet en een browser. Voor smartphones en tablets is er een app, zodat je altijd snel wijzigingen kunt ontvangen en actie kunt ondernemen. Door deze diversiteit aan web applicaties werken teams sneller en met een hogere productiviteit.

Zee van mogelijkheden

Timewax online planningsoftware voorziet met verschillende mogelijkheden in de behoeften van alle teamleden. Zo kun je gebruikmaken van een digitaal planbord of een Gantt Chart. Met koppelingen naar agendasystemen zoals Outlook, zijn alle medewerkers direct van de planning op de hoogte.Met de Bezetting functie kun je de productiviteit analyseren naar afdeling, functie en medewerkers om vroegtijdig bezettingsproblemen te signaleren. Wil je weten hoe de performance van het team is, dan gebruik je de Afdeling Snapshot. Met de andere handige hulpmiddelen zoals Project Snapshot, monitor je de wekelijkse ontwikkelingen van het project. Het bijhouden van een urenregistratie en factureren behoren ook tot de mogelijkheden.

Met al deze tools heb je compleet pakket voor een efficiënte Project & Resource Planning, waardoor teams sneller, slimmer en productiever werken.