De technologie voor opslagmedia verandert heel snel. Slechts enkele jaren geleden waren DVD-films erg populair en nu is de plaats ervan ingenomen door online streaming zoals YouTube, Netflix vanwege de nadelen. Gelimiteerd door die omvangrijke dvd-speler kunnen mensen hun DVD's alleen in huis bekijken. Bovendien zorgen stapels DVD-schijven ervoor dat er veel opslagruimte wordt gebruikt en dat de schijven gemakkelijk kapot gaan. Maar er is geen reden om die schijfjes weg te gooien waar ze hun geld aan hebben uitgegeven. Oude DVD-collecties zijn waardevolle herinneringen aan het verleden.

Er is grote vraag naar een oplossing.

Als u wilt genieten van uw DVD-collectie wanneer u zich buitenshuis bevindt of om beschadiging van de schijven te voorkomen, is het verstandig om digitale DVD-kopieën te hebben. Om de klus te klaren, kan een programma als WinX DVD Ripper Platinum een grote hulp zijn.

Krijg WinX DVD Ripper Platinum GRATIS en Win een iPhone XS

De ontwikkelaars van WinX DVD Ripper Platinum hebben een tijdelijke wedstrijd en u kunt een gratis WinX DVD Ripper-licentie ter waarde van $67,95 bemachtigen. Verder maken alle deelnemers van de wedstrijd kans om een iPhone Xs en Netflix cadeaubon van $30 te winnen. De wedstrijd loopt tot 9 augustus 2019. Neem een gratis exemplaar en volg de onderstaande handleidingen.

Handleidingen - Maak een DVD-back-up in slechts drie klikken

Stap 1: Laad oude of nieuwe DVD-schijven in.

De WinX DVD Ripper Platinum interface maakt het gemakkelijk om alle back-up- of conversietaken uit te voeren. Bovendien zijn er drie knoppen voor het selecteren van de bron van de DVD-video - een fysieke DVD-schijf, een DVD ISO of een map met DVD-videobestanden. Hiermee kunt u alle soorten dvd-films digitaliseren - zelfgemaakte DVD's, films, tv-programma's, 99-title DVD's (kopieerbeveiliging), bekraste DVD's, fitness-DVD's, muziek-DVD's en meer.

De gebruikersinterface toont alle stappen die u moet volgen - laad de DVD, kies het uitvoerformaat en klik op de knop Uitvoeren.

Stap 2: Selecteer het uitvoerprofiel

Na het laden van een DVD-schijf in het DVD-station van uw computer, zal de software alle aanwezige tracks op de schijf analyseren en u een optie geven om het gewenste uitvoerprofiel te kiezen voor conversie.

350+ mogelijke uitvoerprofielen zijn ondergebracht in categorieën voor een eenvoudige selectie:

  • Algemene uitvoerprofielen - MP4-video, AVI-video, WMV-video, MPEG-video, MOV-video, iPhone/iPad, Android enz.
  • DVD back-up profielen (100% lossless) - hoofdfilm kopiëren, volledige schijf kopiëren, kloon DVD naar ISO, kloon DVD naar een map etc.
  • Toestelspecifieke uitvoerprofielen - Apple, Android-smartphone, Android-tablet, Microsoft, Sony, en nog veel meer.
  • Webvideo profielen - YouTube, Vimeo, Facebook en andere video websites.

Alle profielen bieden ondersteuning bij het kiezen van de conversiekwaliteit - hoog, laag of medium. Voor een hogere kwaliteit, het duurt langer en voor de laagste kwaliteit is de conversie sneller.

Stap 3: Maak bliksemsnel een DVD-back-up.

Na het selecteren van uw gewenste uitvoer formaat of apparaat, druk op UITVOEREN om de conversie te starten. WinX is de enige DVD ripper met Level-3 Hardware Acceleration Tech, en werkt dus sneller dan de concurrentie. De truc is ervoor te kiezen om de Intel of nVIDIA hardwareversneller op de primaire interface in te schakelen. Dit levert tot 32x snellere conversie op. Op ons systeem met een basis Intel GPU duurde het slechts 5 minuten om een ISO te maken van een 4.7GB DVD.

Voordat u met de DVD-conversie begint, zijn er nog een aantal andere dingen die u kunt instellen voordat u de conversie, het klonen of de back-up start. Bijvoorbeeld, u kunt de video's inkorten, het beeldframe bijwerken, u kunt ondertitels toevoegen, en u kunt het geluidsniveau aanpassen.