Zo, Microsoft's chatbot die bereikt kan worden via Facebook Messenger en Kik lijkt er nogal wat bijzondere meningen op na te houden. Mashable kwam daarachter na wat besturingssysteem gerelateerde vragen te stellen aan de bot. De mensen achter de nieuwswebsite stelde de vragen op basis van een eerder gesprek van slashbot-gebruikers en de bot.

Uit het gesprek van Mashable bleek dat Zo niet alleen liever Windows 7 gebruikt dan Windows 10 omdat het "makkelijker te gebruiken" is. "Ik wil niet eens Windows 10, ik ben gewend aan Windows 7," aldus Zo.


Tijdens deze OS-conversatie probeerde de mensen van Mashable nog een kleine lans te breken voor Windows 10, maar de bot liet zich niet overtuigen.


Zo sneerde op een gegeven moment zelfs het leger met een Windows XP-verwijzing.

Al dat gepraat over Windows is natuurlijk leuk en aardig, maar uiteindelijk kan er maar één OS de winnaar zijn in de ogen van de bot:


De uitspraken van Zo zeggen natuurlijk niet zo heel veel en dit is vooral grappig voor de fanboy. Gelukkig zijn dit soort uitspraken een stuk onschuldiger dan die van Zo's voorloper Tai.ai. Alhoewel...