De Connector werkte via nfc en rfid, en deed erg denken aan de Poken, ook een elektronische visitekaartjes startup die eerder een vergelijkbaar usb-apparaat op de markt bracht.

E is erachter gekomen dat hardware een houdbaarheidsdatum heeft en besluit daarom om zich enkel nog op software te richten. "Software heeft geen houdbaarheidsdatum. En als je er goed over nadenkt, dan kom je erachter dat veel mensen al een Connector in hun broekzak hebben, de mobiele telefoon", laat het bedrijf weten op het blog. E gaat zich nu op de mobiele telefoons richten.

Connector

Volgens de makers was de Connector wel populair. "We krijgen dagelijks e-mails van mensen die de kleine apparaatjes willen kopen, huren, sponsoren of verkopen. Het leek een goede marketing opportunity."

Met software als nieuwe missie voor ogen is er geen plek meer voor de Connecter. Het bedrijf nodigt ontwikkelaars uit om gebruik te maken van de api (application programming interface) om de dienst zo goed mogelijk op hun wensen te laten aansluiten.