Steeds meer bedrijven tuimelen over elkaar om hun aanbiedingen aan de man te brengen en omdat er op de dag zelf zoveel deals zijn dat de kans groot is dat klanten niet alles te zien krijgen. Daarom maken fabrikanten hun aanbiedingen steeds eerder bekend. Toch is het nog steeds erg veel en daarom hebben wij een groot deel van het zware werk voor je uit handen genomen en de beste aanbiedingen voor de tech-freak voor je op een rijtje gezet.

32 GB metalen USB-stick

Opslagruimte, je kan er nooit genoeg van hebben. Daarom is het prachtig dat er op dat gebied zoveel wordt gestunt. Zoek je nog een USB-stick voor weinig? Kijk dan eens naar deze ZSuit M29-stick. Deze metalen USB-stick geeft je 32 GB aan opslagruimte en is super compact. Dankzij de Black Friday-korting van 80 procent kan je deze nu aanschaffen voor slechts 4,53 euro.


Micro USB naar USB-C-converters

De transitie van Micro USB naar USB-C gaat traag maar gestaag, steeds meer smartphones hebben deze aansluiting en zelfs Apple heeft toegegeven en de poort toegevoegd aan de iPad Pro. De kans is echter groot dat je door de jaren heen een hoop laders en USB-kabels hebt verzameld met een Micro USB-aansluiting en dankzij deze geweldige aanbieding hoeven deze kabels niet de prullenbak in.

Deze opzetstukjes prik je met gemak op je bestaande kabels en laders waardoor ze nog jaren meekunnen. Je kan er nu 5 tegelijk aanschaffen voor het luttelijke bedrag van 2,11 euro.


Liever een kaartlezer voor je SD-kaartcollectie?

Pocophone F1

Dit toestel heeft ons dit jaar behoorlijk weten te verrassen. Meestal is het OnePlus die een smartphone met high-end-onderdelen weet aan te bieden voor een bijna midrange-prijs, maar Xiaomi heeft het voor elkaar gekregen naar nog een schepje bovenop te doen. De Pocophone F1 heeft een octacore Snapdragon 845-processor aan boord 64 GB opslag, 6 GB RAM en een 4000 mAh-accu aan boord. Daarnaast kan deze smartphone overweg met twee simkaarten, kan het geheugen worden uitgebreid met een micro SD-kaart en het apparaat heeft nog een koptelefoonaansluiting ook.

Dit toestel kwam als een van de beste budget smartphones uit de bus en wordt nu aangeboden voor 297,88 euro.


Mecool Mediacenter

Zoek je nog een goedkope mediacenter voor onder je tv? Kijk dan eens naar de Mecool M8S Pro. Dit apparaat draait op Android 7.1 en kan overweg met alle gangbare Android-apps waardoor Netflixen, Amazon Prime video, YouTuben, Spotify, games en andere media-tools en apps zonder problemen werken op dit apparaat.

De Mecool kan overweg met de nieuwe H.265 (HEVC)-codec en kan overweg met 4K-tv's. Het apparaat heeft 2 GB RAM en 16 GB opslag aan boord en een Mali T-450Mp3 GPU aan boord zodat het spelen van zwaardere 3D-games geen probleem is voor dit apparaat.

Dankzij een Black Friday-korting van 52 procent kost dit apparaatje je maar 25,30 euro.

Lees ook: kant-en-klare mediacenters

Motorola/Lenovo Moto Z-smartphones

Deze semi-modulaire smartphones weten ons ook al enkele jaren positief te verrassen. De veelzijdigheid en lage prijs van deze toestellen heeft ervoor gezorgd dat deze smartphones al jaren meermaals als beste scoren in verschillende categorieën.

Deze semi-modulaire smartphone kan makkelijk worden uitgebreid waardoor deze voor veel mensen geschikt is. Of je nou een betere speaker, een betere camera, een projector en zelfs een heuse Polaroid instant fotocamera/printer, met de Moto Z Play kan dat allemaal.

Daar komt ook nog eens bij dat deze smartphone een zeer goede accu aan boord heeft waarmee je het meerdere dagen uit kan houden op één acculading. Vind je dat niet genoeg? Dan hang je simpelweg de batterypack aan je toestel. Kortom, voor elk wat wils.

Vandaag kijken we naar z'n grote broer, de Moto Z. Dit toestel kan praktisch hetzelfde als de Z Play, maar is wat krachtiger. Deze smartphone heeft een quad core Qualcomm Snapdragon 820 aan boord met 4 GB RAM en 64 GB opslag. Een 13 Megapixel achter-camera en 5 Megapixel camera aan de voorkant.

Het toestel is platter dan de Z Play, waardoor hij er wat luxer uit ziet. Dat betekent echter wel dat de accu iets kleiner is (2600 mAh) en dat de koptelefoonaansluiting het veld moest ruimen.

Deze smartphone is normaal gesproken al niet duur, maar dankzij een flinke Black Friday-korting is hij nu helemaal betaalbaar. Het toestel kost je nu 145,43 euro.

Heb je liever wel een koptelefoonaansluiting en een iets grotere accu en vind je het niet erg om daarvoor een midrange-processor terug te krijgen? Dan kan je nu ook gaan voor de Moto Z2 Play. Die dankzij Black Friday onder de 200 euro is gezakt en al voor 191,87 euro kan worden aangeschaft.

Playstation 4 Slim met Spiderman én 2 controllers

Consolegamers, verenigt u! Ook met de prijs van consoles wordt lekker gestunt. Als je nog geen Playstation 4 had, dan is het nu de tijd om je slag te slaan. Je kan nu een gloednieuwe Playstation 4 slim kopen met twee controllers en een van de tofste games die dit jaar is uitgekomen, Spiderman voor maar 288 euro!


Xbox One S met Fortnite

Ook voor de Xbox One S wordt er flink gestunt met consoleprijzen. Bij deze Xbox One S krijg je de Battle Royale game Fortnite meegeleverd samen met 2000 V-bucks (de ingame valuta) wat neerkomt op 20 euro. Daarnaast krijg je de Eron Character outfite, Aurora Glider en Resonator Pickaxe bij de game.

En dat voor maar 189 euro.