En als je dan toch bezig bent....met goede boxen beleef je een film veel intenser...

Van slow juicer tot sporthorloge

Wedden dat je na al dat bankhangen goede voornemens gaat maken? Iets gezonder eten en eindelijk eens gaan kijken of een slow juicer iets voor je is? Misschien ga je je ori├źnteren op een stoomoven omdat de kerstkalkoen toch niet helemaal zo lekker is geworden als je had gehoopt?

En een hometrainer, zou dat niet veel handiger zijn dan je steeds met tegenzin naar de sportschool slepen? We weten allemaal dat dat dure abonnement na een paar maanden ongebruikt in de kast ligt, naast die dure sportschoenen. Een sporthorloge dan misschien? Ook handig als het niet van sporten komt want ook je slaap wordt gemeten; net als je hartslag in rust.

Nu geld uitgeven is straks besparen

Kortom: besparen na de dure maanden kan maar je kunt ook kiezen voor een investering in gezelligheid en je gezondheid. Juist in de maanden waarin er grote kortingen worden gegeven op dure producten. Door op zoek te gaan naar de beste deals houd je zo uiteindelijk zelfs geld over. En dat is dan weer handig voor de aankoop van kleren in een grotere maat, als het met alle goede voornemens niet wil vlotten.

Geld besparen in december

Veel grote retailers stunten met apparatuur in deze periode. De concurrentiestrijd die nu losbarst, is vaak in het voordeel van de consument. Met kortingen tot wel 50% ben je een dief van je eigen portemonnee als je nu niet toeslaat. Natuurlijk is het spannend om veel grote uitgaven te doen in een korte periode maar het helpt om na te denken over de besparing die je doet op de lange termijn. Sites als shopkorting kunnen helpen bij het vinden van de gunstigste deals voor apparatuur. De beste deals voor bijvoorbeeld bluetooth speakers of slowjuicers is snel gemaakt met een bol.com kortingscode.