Afgelopen woensdag hebben we IT Q&A live gezet, een vraag- en antwoordmodule die speciaal is gericht op de professionele IT'er en IT-manager. We denken dat het een waardevolle aanvulling is op het bestaande aanbod en we hopen dat IT Q&A een trigger is voor professionals uit verschillende disciplines om elkaar te helpen.

Daarnaast is de IT Q&A een eerste aanzet om de lezer belangrijker te maken op onze sites. De komende tijd gaan we mogelijkheden scheppen voor lezers om duidelijker hun mening te geven, suggesties aan te dragen, video's te delen en zelfs artikelen te schrijven. We zijn er ons als redactie namelijk goed van bewust dat wij de waarheid niet in pacht hebben en dat we niet overal tegelijk aandacht aan kunnen besteden.

Sinds kort zitten de jongens van Online Development veel dichter bij ons. Daardoor zijn de lijnen veel korter en voelen zij zich veel meer betrokken bij onze sites. Dat heeft eerder al geleid tot een flinke verbetering van de reactiemodule, die woensdag opnieuw een upgrade heeft gekregen. En komend najaar moet er een upgrade komen van het hele platform, waarmee we de kans krijgen om onze visie te verwerkelijken van hoe een IT-website moet functioneren.

Heb je suggesties of opmerkingen over IT Q&A of over hoe je jouw stem wilt laten horen, dan zien we dat graag in de verbeterde reacties hieronder. En als je vind dat je een interessante of gewoon leuke bijdrage hebt, dan bestaan er nu al mogelijkheden om op Webwereld te publiceren. Neem gewoon contact op met de redactie: [email protected]