De 14-jarige Sarina Khemchandani heeft een interview met Steve Wozniak online gezet waarin de grote meester wordt gevraagd naar zijn mening over al die films die er verschijnen over het leven van Steve Jobs. Onder meer vraagt Sarina naar de bemoeienis van Jobs in de ontwikkeling van de eerste producten van Apple. The Woz zegt daarop: "Geen."

Nu weten we eigenlijk al dat Jobs niet zo veel te maken had met de Apple I en II, die door The Woz zijn bedacht en gemaakt voordat Jobs zich bij hem voegde. Over Jobs zegt Wozniak: "Hij wist niks van technologie. Hij heeft nooit wat ontworpen als hardware-engineer en hij wist niks van software. Hij wilde belangrijk zijn en belangrijke mensen zijn altijd de commerciële mensen. Dus dat wilde hij ook worden."

Apple II het enige succesvolle product

Volgens WOZ was de Apple II het enige product dat nog wat succes boekte in de eerste tien jaar van het bestaan van Apple. "En het was klaar voordat Steve Jobs zelfs maar van het bestaan wist. Ik bedacht het en het was vervolgens wachten op een bedrijf."

Hieronder het interview, althans een deel ervan.