De Japanners laten de Funbrella zien, een paraplu met ingebouwde speakers. Die kan uitstekend een spaghettiregen doorstaan, en het geluid daarvan opnemen. Sta je binnen, dan kan de plu de regen nabootsen door ook nog mee te trillen.

Videocapsule

Daarnaast is er nog de videocapsule, door de ontwikkelaars zelf een 'virtual reality pod' genoemd. De cabine, zo groot als een mens kan met scharnieren worden geopend, en bevat een stoel en een projector. Als de cabine dicht is, functioneert de binnenkant als scherm voor video die afkomstig is van een fisheye lens. Door de ronde vorm van de cabine is het beeld goed te bekijken. De videokamer staat op poten die de cabine laten bewegen.

Naast de videopod wordt er ook een soort ring getoond, die geplaatst aan een vinger interactie met bijvoorbeeld een virtuele beer mogelijk maakt.

Klerenbot

Iets nuttiger wellicht is de kleine robot die de was op kan vouwen. Nadeel is dat van elk stuk moet worden aangegegeven via een computer hoe het kledingstuk opgevouwen dient te worden. Met de hand gaat het waarschijnlijk toch sneller.