Er zijn verschillende abonnementsvormen waar je uit kan kiezen bij als je pagina's wilt afdrukken. Het "Print Soms"-abonnement: Voor 2,99 euro per maand kan je 50 pagina's afdrukken en als je daar overheen gaat betaal je 1 euro voor 15 extra pagina's. Als je niet de volle 50 pagina's opmaakt, kan je deze meenemen naar de volgende maand met een maximum van 100 pagina's.

Het "Print Regelmatig"-abonnement geeft je de mogelijkheid 100 pagina's per maand af te drukken voor 4,99 euro per maand. Je betaalt 1 euro per 25 extra pagina's buiten je "bundel". Als je pagina's over hebt, neem je deze mee naar de volgende met een maximum van 100 pagina's.

Het "Print Vaak"-abonnement laat je 300 pagina's uitprinten voor 9.99 euro en als je over de limiet heen gaat, betaal je 1 euro per 25 extra pagina's. Je kan tot 300 pagina's meenemen naar de volgende maand. Deze abonnementsvorm geeft je daarnaast de mogelijkheid om gratis foto's af te drukken. De foto's mogen echter niet groter zijn dan 13x18 cm.

Vind je dat allemaal te duur? Geen nood. HP heeft ook een "gratis" abonnement. Met deze abonnementsvorm mag je elke maand 15 pagina's afdrukken en betaal je 1 euro per 10 pagina's als je daar overheen gaat. Als je voor deze abonnementsvorm gaat, zal je zo nu en dan een advertentie voorgeschoteld krijgen. Aangezien ik zelf blij mag zijn als ik überhaupt de 15 pagina's in het jaar haal, zou dit de ideale abonnementsvorm zijn voor mij. Die advertenties neem ik wel op de koop toe. Maar ik kan me ook heel goed voorstellen dat je 's nachts niet zonder inkt wil komen te zitten als je een belangrijk rapport of subsidievoorstel moet uitprinten. Bovendien, als je regelmatig print liggen de prijzen van de inktcardridges in de winkel een stuk hoger dan wat je ervoor betaalt als je Intant Ink gebruikt.