Hartelijk welkom op onze vernieuwde site. Webwereld heeft de laatste jaren flink wat veranderingen ondergaan en daar hoort natuurlijk een nieuwe layout bij. Dat is natuurlijk slechts het begin. Wij vertellen wat er allemaal nieuw en anders is.

Van business naar prosumer

Webwereld is los gemaakt van het B2B platform van IDG en de nadruk komt steeds meer te liggen op de prosumer. Denk aan: meer tests en reviews van (consumenten)elektronica, interviews, how-to’s en specials. We testen, samen met onze internationale collega’s de nieuwste hard- en software en vertellen je of het de moeite waard is deze aan te schaffen.

Daarbij zoeken wij ook naar de (web)shops waar je deze producten voor de beste prijs kan krijgen. Dit deden we het afgelopen jaar al, maar dat proces wordt nu geautomatiseerd waardoor je altijd relevante prijzen, shops en informatie over de beschikbaarheid hebt, ook als een artikel jaren oud is. Onze slimme prijsvergelijker zorgt ervoor dat je altijd de scherpste prijzen te zien krijgt. Daarnaast zullen wij ook artikelen/reviews vaker bijwerken waardoor je altijd weet waar je aan toe bent.

Mochten we tijdens onze zoektocht nou echt een mooie deal tegen komen, zullen we die ook met je delen.

Reacties

Wij merken dat wij steeds vaker reacties krijgen van lezers via e-mail en social media en steeds minder via de comments-sectie onderaan artikelen. Daarbij viel ons ook op dat de comments regelmatig volliepen met uit de hand lopende flamewars. Daarom hebben wij besloten afscheid te nemen van de comments.

Nieuwe layout

De nieuwe site is strakker, sneller en duidelijker. De lichtgrijze achtergrond is nu strak wit en reviews zijn efficiënter ingedeeld, bovendien is de site nu meer in lijn met onze internationale zustersites waardoor samenwerking met onze internationale collega’s nog beter kan verlopen.

Nog steeds eigenzinnig

We mogen ons misschien meer focussen op reviews en how-to’s, we blijven je zo nu en dan trakteren op de eigenzinnige nieuwsartikelen waar je zo van houdt. De bijzondere berichten die het hart van de IT’er, beveiligingsfan, mediaconsument en gadgetfreak sneller doen kloppen zullen nog steeds regelmatig de revue passeren. Je kan dus nog steeds bij ons terecht voor bijzonder nieuws, al zal de nadruk dus wel meer liggen op tests, how-to’s en reviews.

Schaven en verbeteren

Door ervaringen met voorgaande migraties weten we natuurlijk dat niet alles direct perfect zal zijn. Maar we zien dit als een nieuw begin van waaruit we verder gaan bouwen om je steeds beter van dienst te zijn. 

Daarnaast zullen we de komende weken de lancering van de nieuwe website vieren door hardware, software en gadgets weg te geven, blijf onze site dus in de gaten houden.

Veel plezier met de nieuwe site. Wij hopen dat jij er net zo blij mee bent als wij.