We hebben lang en hard gewerkt aan onze nieuwe website en zijn erg blij dat deze nu live is. Dit vieren wij door in samenwerking met D-Link de DIR-2660 router weg te geven.

Houd je Smart Home veilig met bekroonde McAfee‑beveiliging die is ingebouwd in je router. Ervaar de nieuwste draadloze Wave 2‑snelheden met dualband en efficiënte MU‑MIMO‑technologie, aanpasbaar ouderlijk toezicht, compatibiliteit met spraakassistenten plus robuuste McAfee‑beveiliging om kwaadwillenden een stap voor te blijven.

Met Wi-Fi mesh van D-link kan je de Wi-Fi-dekking in je woning gemakkelijk uitbreiden. Voeg eenvoudig DAP-1620 Mesh Wi-Fi extenders2 toe in je woning om één naadloos en betrouwbaar Wi-Fi-netwerk te maken, zodat je je zonder verbindingsproblemen binnenshuis kunt verplaatsen.

De DIR-2660 werkt gelijktijdig op de 2,4 GHz en de 5 GHz draadloze band dankzij simultaan dualband-technologie en MU-MIMO. Hierdoor profiteren al je mobiele en slimme apparaten op efficiënte wijze van de beste draadloze band en snelheid.

De DIR-2660 heeft de volgende specificaties:

  • Dualband Wireless AC2600
  • 802.11ac Wave 2 met MU-MIMO
  • McAfee Secure Home Platform & McAfee LiveSafe
  • Compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant
  • Mesh-ready Wi-Fi
  • Gigabit WAN, 4 x Gigabit LAN, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0
  • 2 jaar D-Link garantie

Meer informatie over deze router kan je hier vinden.

Wil je deze router winnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. En stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp “Weggeefactie” en de naam van het product. Dat kan je elke dag één keer doen totdat de volgende weggeef-actie online komt. Wij controleren of het e-mail adres waar je vandaan mailt in onze nieuwsbriefdatabase zit en selecteren willekeurig een winnaar.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Als je al lid bent van onze nieuwsbrief doe je automatisch mee en hoef je alleen maar een e-mail te sturen en je niet opnieuw aan te melden. Veel plezier en succes, we hopen dat onze nieuwe site je bevalt.

Wij hebben deze router zelf ook uitgebreid getest en de review is hier te lezen.