We hebben lang en hard gewerkt aan onze nieuwe website en zijn erg blij dat deze nu live is. Dit vieren wij door in samenwerking met Epson een WorkForce Pro WF-C5790DWF printer te verloten.

Dit multifunctionele apparaat voor kleine werkgroepen is ideaal voor de zakelijke omgeving, van kleine kantoren tot grote ondernemingen die voorheen mogelijk laserprinters gebruikten, maar nu op zoek zijn naar kostenbesparingen, verhoging van de productiviteit en beperking van de uitvaltijd. Bovendien kunnen ze de milieubelasting van hun bedrijf terugdringen en de reputatie op het gebied van verantwoord ondernemen verbeteren.

Met de WorkForce Pro WF-C5790DWF kun je maar liefst tot 10.000 pagina’s zwart-wit en 5.000 pagina’s in kleur afdrukken zonder dat je de inkt hoeft te vervangen. Hij verbruikt bovendien tot 90 procent minder stroom dan vergelijkbare kleurenlaserprinters en dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Meer informatie over deze printer is hier te vinden. 

Wil je deze printer winnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. En stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp “Weggeefactie” en de naam van het product. Dat kan je elke dag één keer doen totdat de volgende weggeef-actie online komt. Wij controleren of het e-mail adres waar je van mailt in onze nieuwsbriefdatabase zit en selecteren willekeurig een winnaar.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Als je al lid bent van onze nieuwsbrief doe je automatisch mee en hoef je alleen maar een e-mail te sturen en je niet opnieuw aan te melden. Veel plezier en succes, we hopen dat onze nieuwe site je bevalt.