We hebben lang en hard gewerkt aan onze nieuwe website en zijn erg blij dat deze nu live is. Dit vieren wij door in samenwerking met QNAP de TS-228A weg te geven.

Voorzien van een Realtek RTD1295 quad-core processor, biedt de TS-228A thuisgebruikers krachtige opties zoals op snapshots gebaseerde back-up, bestandssynchronisatie en privé cloud services. De TS-228A is tevens een one-stop home entertainment portal voor het streamen van foto's, muziek en video's naar meerdere apparaten in je woning en daarbuiten. Met een energiebesparende en stille werking is de TS-228A met name geschikt voor thuisgebruikers en biedt hij eenvoudig bruikbare en handige mogelijkheden voor bestandsopslag en multimediawensen.

De NAS heeft 1 GB DDR4 RAM, 4 GB opslag, ruimte voor twee 3.5 inch harde schijven, 2 USB 2.0-poorten en 1 USB 3.0-poort.

Meer informatie over deze NAS kan je hier vinden.

Wil je deze NAS winnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp “Weggeefactie” en de naam van het product. Dat kan je elke dag één keer doen totdat de volgende weggeef-actie online komt. Wij controleren of het e-mail adres waar je vandaan mailt in onze nieuwsbriefdatabase zit en selecteren willekeurig een winnaar.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Als je al lid bent van onze nieuwsbrief doe je automatisch mee en hoef je alleen maar een e-mail te sturen en je niet opnieuw aan te melden. Veel plezier en succes, we hopen dat onze nieuwe site je bevalt.