We hebben lang en hard gewerkt aan onze nieuwe website en zijn erg blij dat deze nu live is. Dit vieren wij door in samenwerking met Teufel de Rockster Go weg te geven.

De nieuwe ROCKSTER GO zorgt voor de soundtrack bij al die momenten die je nooit meer wilt vergeten. De ROCKSTER GO - gemaakt voor avonturiers en is nog net niet de kleinste uit de ROCKSTER familie. Deze speaker heeft een sound meegekregen die je niet zou verwachten bij dit formaat. Dit is te danken aan de speciale bouwvorm met een brede geluidsafstraling. De twee membranen zijn van robuust en duurzaam aluminium gemaakt zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij onderweg beschadigd raakt.

Draadloos muziek streamen of bellen via je mobiel of tablet. Bluetooth® garandeert een stabiele, zuivere en draadloze verbinding bij een constant en gering batterijverbruik met een bereik van minstens 10 meter. De aptX-codec zorgt voor een geluidsoverdracht in cd-kwaliteit.

De Teufel Rockster Go heeft de volgende specs:

Waterdicht met IPX7 norm en een stootvaste, rubberen behuizing

  • Twee fullrange drivers en een passieve bass driver voor een gebalanceerde, volle sound

  • Bluetooth® met aptX zorgt voor een draadloze muziekoverdracht in cd-kwaliteit

  • Je kunt twee ROCKSTER GO's koppelen, ze spelen synchroon

  • Handsfree functie, knop om Siri en Google te activeren, met USB-geluidskaart voor gebruik bij laptop/pc (Mac/Win7/10)

  • Hoge capaciteits accu voor een speelduur van 12 uur en meer

  • Bedienknoppen op de speaker, AUX-audioingang, batterij-indicator, schroefdraad voor bevestiging op statief

Meer informatie over de Teufel Rockster Go kan je hier vinden. 

Wil je deze Bluetooth speaker winnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp “Weggeefactie” en de naam van het product. Dat kan je elke dag één keer doen totdat de volgende weggeef-actie online komt. Wij controleren of het e-mail adres waar je vandaan mailt in onze nieuwsbriefdatabase zit en selecteren willekeurig een winnaar.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Als je al lid bent van onze nieuwsbrief doe je automatisch mee en hoef je alleen maar een e-mail te sturen en je niet opnieuw aan te melden. Veel plezier en succes, we hopen dat onze nieuwe site je bevalt.