De CES zit er alweer bijna op en we hebben de afgelopen dagen wat leuke goodies gekregen. Die gaan wij allemaal weggeven:

Pax Era Vaporizer

Voor de vapers onder ons. Op de PAX-stand konden wij een exemplaar van de Era Vaporizer laten graveren en daar hebben wij gretig gebruik van gemaakt. Deze slimme vape-unit is te bedienen via een app en geeft je een hoop instelmogelijkheden.


Speck GrabTab

Speck maakt hoesjes voor je smartphone en de grabtab is een prachtig alternatief voor de smartphonering. Je kent het wel, dan heb je eindelijk een mooie platte smartphone en dan doe je er een dikke hoes omheen, plak daar ook nog eens een ring op en je slanke smartphone is twee keer zo zwaar en breed.

De GrabTab is een slimme oplossing om je telefoon(hoes) plat te houden en je toch de mogelijkheid te geven je toestel met 1 vinger vast te houden.

Wij mogen meerdere exemplaren weggeven dus sla je slag!

Secure Data Secure card

Als je tegenwoordig een portemonnee koopt, is de kans groot dat deze RFID-bescherming heeft waardoor apparaten je kaarten niet door je knip heen kunnen lezen. Handig, maar wat nu als je al een hele mooie portemonnee hebt? Secure Data heeft daar een mooie oplossing voor: De SecureCard. Deze kaart plaats je in je portemonnee en blokkeert RFID-signalen.

Secure Data stond eigenlijk om een andere reden op de beurs (om beveiligde USB-sticks en SSD's te tonen, daar besteden wij in een volgend artikel wat meer aandacht aan), maar ze konden het laten ons met lege handen te laten vertrekken. Wie o wie wilt 'm winnen?


S2dio snellader

Third party laders, je wordt ermee doodgegooid, bijna elke winkel verkoopt ze wel en ze werken lang niet allemaal even goed. Je mag in sommige gevallen in je handjes knijpen als je iPhone zo'n lader überhaupt accepteert en/of je smartphone ook daadwerkelijk snel wordt opgeladen.

S2dio garandeert ons dat hun laders en kabels wel degelijk kunnen snelladen en dat ze ook perfect werken op iPhones omdat zij hun hardware door Apple laten certificeren. Wij kregen een exemplaar mee om te testen en dat hebben we dan ook direct gedaan.

Test geslaagd, zowel onze iPhones als Android-toestellen laden perfect en snel op dus dat zit wel goed. Ons testexemplaar geven we weg dus wil jij nou ook gratis en voor niets een superkleine snellader die zowel in Amerika (110 volt) als Europa (220 volt) werkt? Doe dan mee met onze prijsvraag.

Arduino CES edition

Wij deden mee met een kleine loterij op de innovation garden en wonnen een Arduino MKR1000. Het is een krachtig board dat de functionaliteit van de Arduino Zero en het Wi-Fi Shield combineert. Het is de ideale oplossing voor makers die IoT-projecten willen ontwerpen met minimale ervaring in netwerken.

De Arduino MKR1000 is ontworpen om een praktische en kosteneffectieve oplossing te bieden voor makers die Wi-Fi-connectiviteit willen toevoegen aan hun projecten met minimale ervaring in netwerken. Het is gebaseerd op de Atmel ATSAMW25 SoC (System on Chip), dat deel uitmaakt van de SmartConnect familie van Atmel Wireless-apparaten, speciaal ontworpen voor IoT-projecten en apparaten.

En het mooiste van dit alles is nog, het is de CES (2018, dat dan weer wel) Special edition en jij kan 'm winnen!

1 "Bitcoin"

Ja, we geven een "Bitcoin" weg en nee, het is geen echte. We kregen deze munt toen wij een bezoek brachten aan het Holland paviljoen in de innovation garden. Nederland was goed vertegenwoordigd op de CES dit jaar en we hebben heel wat mooie startups gezien. Wij raakten in gesprek met de mensen van Cryptohopper, een bot die al het crypto-trading werk voor je doet en aan het eind van ons geprek kregen we een "Bitcoin" mee. Let op. Deze bitcoin is niet inwisselbaar voor geld of de cryptovaluta, het is puur voor de sier, maar dat mag de pret niet drukken. Wie wil 'm hebben?

Hoe kan ik winnen?

Ja, en nu vraag je je natuurlijk af hoe je al dit moois kan winnen, dat is gelukkig heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is zeggen wat je wilt hebben (je mag één product kiezen). In de loop van de week kiezen we voor elk item een willekeurige winnaar. Makkelijk toch?

Mocht je daar nou echt te lui voor zijn, geen nood. We hebben ook nog een hoop USB-sticks en battery-packs gekregen. Die verloten wij aan onze kersverse Instagram-volgers en nieuwsbrief-leden. Daarvoor hoef je dus niet per se hier te reageren, alleen maar in te schrijven voor onze nieuwsbrief en/of ons Instagram-account. Als je een stick of battery-pack hebt gewonnen, nemen wij contact met je op. Veel plezier en succes!


***Update: De winnaars zijn bekend, de prijsvraag is gesloten. Hartelijk gefeliciteerd Joeri19855, rxz, RapidSupreme17, SamsungStorageDrive, MoniqueW en Johannus! Niet gewonnen? Geen nood, de weggeef weken zijn nog niet voorbij. Wellicht dat jij de volgende weggeefactie als winnaar uit de bus komt. Houd de website goed in de gaten.