De Kingston HyperX Savage Exo SSD is een externe Solid State Drive die gebruik maakt van de 3D NAND-technologie om betrouwbaarder en doeltreffender SSD-snelheden te bereiken dan 2D NAND en je games sneller te kunnen patchen, installeren en opstarten. Verkort de laadtijden met een drive die tot wel 20% sneller is dan die van de huidige gamesystemen*. De SAVAGE EXO is gemakkelijk aan te sluiten, werkt met zowel Mac als pc en kan via de USB 3.1 Gen 2-aansluiting** worden gebruikt op je PlayStation 4 of Xbox One. De zeer compacte SAVAGE EXO weegt slechts 56g en is de perfecte oplossing voor supersnelle opslag en overdracht onderweg.

  • Supersnelle overdrachtssnelheden
  • Eenvoudige connectiviteit voor Windows en Mac
  • Compatibel met XBOX One en PS4 via USB 3.1 Gen 2
  • Licht, draagbaar en compact


Wij mogen in samenwerking met Kingston de 480 GB-versie weggeven. Wil je deze drive winnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. In de loop van volgende week zal er in een van onze nieuwsbrieven een artikel verschijnen met een verwijzing naar deze prijsvraag. Klik daar op, beantwoord de vraag en aan het einde van de week wordt er wederom willekeurig een winnaar geselecteerd.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Als je al lid bent van onze nieuwsbrief doe je automatisch mee en hoef je dus niks te doen (behalve op de link in de desbetreffende nieuwsbrief klikken natuurlijk).

Liever een andere Kingston SSD? Zie hieronder:


* Gebaseerd op interne testdata. Laadtijden kunnen per game verschillen. ** Wanneer de drive wordt gebruikt met een gameconsole, is mogelijk formattering vereist. ***Update: De winnaar is bekend, de prijsvraag is gesloten. Hartelijk gefeliciteerd DavidMaassluis

Niet gewonnen? Geen nood, de weggeef weken zijn nog maar net begonnen. Wellicht dat jij de volgende weggeefactie als winnaar uit de bus komt. Houd de website goed in de gaten.