De Webwereld Weggeef Weken worden steeds populairder en de reacties van lezers en winnaars zijn hartverwarmend. Wij gaan dus lekker door met het weggeven van hardware en deze week is dat de Plantronics BackBeat FIT3100, draadloze sportoordopjes die hoge ogen gooide op de CES 2019 en een nominatie voor de Innovation awards in de wacht sleepte.

Breng je outdoor workouts naar een hoger niveau met de BackBeat FIT 3100 echt draadloze sportoordopjes. Het ultra-stabiele, zweetbestendige en waterdichte ontwerp helpt je persoonlijke records te breken, terwijl de Always Aware™-oordopjes ervoor zorgen dat je kunt horen wat er om je heen gebeurt voor een veilige workout in elke omgeving.

Het enige dat je hoeft te doen om deze dopjes te winnen is in de reacties kort vertellen in combinatie met welke apparaten je 'm gaat gebruiken.

Wij trekken uit alle comments een willekeurige winnaar en nemen via e-mail contact met hem of haar op.

Voor meer informatie over deze oordopjes verwijzen we je naar deze pagina waar je 'm ook kan aanschaffen mocht je geen zin hebben te willen wachten tot je 'm misschien wint.

We zijn benieuwd naar jullie antwoorden, succes!

***Update: De winnaar is bekend, de prijsvraag is gesloten. Hartelijk gefeliciteerd CompFreakzzz!

Niet gewonnen? Geen nood, de weggeef weken zijn nog in volle gang. Wellicht dat jij de volgende weggeefactie als winnaar uit de bus komt. Houd de website goed in de gaten.