Welkom bij week 3 van de Webwereld Weggeef Weken, deze week hebben we een Toshiba Canvio Advance externe harde schijf weg te geven.

Deze harde schijf wordt geleverd in een verfijnd en kleurrijk ontwerp, afgewerkt met glanzende pianolak. Het strakke en slanke uiterlijk geeft de schijf een bijzonder exclusieve uitstraling.

Voorkom dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot je persoonlijke informatie met de meegeleverde Toshiba Storage Beveiligingssoftware en vergrendel je harde schijf met een uniek wachtwoord.

Wij mogen in samenwerking met Toshiba de 2 TB-versie weggeven. Wil je deze drive winnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. In de komende dagen zal er in een van onze nieuwsbrieven een artikel verschijnen met een verwijzing naar een prijsvraag. Klik daar op, beantwoord de vraag en binnenkort wordt er wederom willekeurig een winnaar geselecteerd.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Als je al lid bent van onze nieuwsbrief doe je automatisch mee en hoef je dus niks te doen (behalve op de link in de desbetreffende nieuwsbrief klikken natuurlijk).

Geen zin om te wachten op de prijsvraag? Koop 'm hier.

Succes!

***Update: De winnaar is bekend, de prijsvraag is gesloten. Hartelijk gefeliciteerd Wasmachineman!

Niet gewonnen? Geen nood, de weggeef weken zijn nog maar net begonnen. Wellicht dat jij de volgende weggeefactie als winnaar uit de bus komt. Houd de website goed in de gaten.