Het eerste wat opvalt is dat er vier artikelen uitgelicht zijn. Maar dat zijn niet zomaar artikelen van de site waar je bent, bijvoorbeeld Webwereld. Daar kunnen we nu de beste en meest interessante artikelen neerzetten vanuit ons hele platform. Op Webwereld zullen we daar bijvoorbeeld de meest interessante achtergronden, opinies en nieuwsartikelen plaatsen. Een andere positie die er uitspringt is de prominente video, waar we direct de beste youtubes kunnen neerzetten, maar daar kunnen we ook galleries tonen. Op Computerworld valt op dat we op die positie een belangrijk artikel in de spotlight kunnen zetten, op CIO en CXO zijn de opiniemakers weer belangrijk.

Redactie nieuwe stijl

Zo zijn we heel flexibel in wat we jullie laten zien en kunnen we altijd de meest relevante inhoud onder de aandacht brengen. Op die manier hebben we onze sites veel meer met elkaar geïntegreerd. Elke site, Webwereld, Computerworld, CIO en CXO, heeft wel een heel eigen focus, maar de andere sites zijn nooit ver weg.

Op Webwereld zetten we de inhoud waar wij plezier in hebben en waar we een duidelijke mening over hebben, Computerworld krijgt het belangrijke nieuws en de achtergronden, CIO.nl richt zich op de IT-afdeling en strategie, CXO zet IT in business-perspectief. Maar de inhoud die voor iedereen van belang is kunnen we overal tonen. IT en business komen steeds dichter bij elkaar, net als privé en werk. Dat komt tot uiting in onze nieuwe sites. Bovendien sluit dit goed aan bij onze manier van werken, waarbij de hele redactie werkt voor alle sites.

Beta, we gaan verder met bouwen

We zijn heel benieuwd wat jullie van de nieuwe sites vinden, laat het ons op alle mogelijke manieren weten. De sites zijn namelijk nog niet af, het is werk in uitvoering. Zoals je ziet verkeren ze in beta. Dat betekent dat we nog van alles kunnen veranderen en dat we steeds functionaliteit kunnen toevoegen. En dat gaan we ook doen!

Hebben jullie bugs gevonden, commentaar, suggesties of kritiek? Laat het hieronder achter in de comments of stuur een mail naar [email protected] Maar jullie kunnen ook feedback geven via de feedback button.