Dit kan zijn omdat uw laptop misschien niet krachtig genoeg is om alle frames van zo'n ultra HD-video af te spelen. Het probleem van hi-definitie (4K HEVC) MKV-bestanden die niet op Windows-computers kunnen worden afgespeeld, komt veel voor.

Maar de oplossing voor dit probleem is zeer eenvoudig - converteer die MKV-video's naar een meer geschikt MP4-formaat en dan zullen ze veel soepeler spelen op uw apparaat. U kunt gebruik maken van een HD-video converter - WinX HD Video Converter Deluxe om een videoformaat om te zetten in een ander formaat met een andere resolutie. Het ondersteunt meer dan 200 videoformaten, maakt gebruik van de kracht van uw GPU en produceert video's van zeer hoge kwaliteit.

Licentie Wedstrijd en Samsung 4K TV Loterij

Digiarty software, de ontwikkelaar van WinX HD Video Converter Deluxe, heeft een exclusieve wedstrijd. Door middel van deze wedstrijd, kunt u de HD-video converter licentiecode gratis krijgen, die normaal 59,95 dollar kost. Het enige wat u hoeft te doen is uw naam en e-mailadres in te voeren en dan kan u een zip-bestand met de software-instelling en de licentiecode bemachtigen (u kunt ook de licentiecode in uw e-mail opvragen). Bovendien maken alle deelnemers aan de wedstrijd kans om een Samsung 4K TV, NIVIDIA Shield TV of Western Digital harde schijf te winnen met een totale waarde van 2155 dollar.

  • Samsung QLED 4K TV (1 winnaar)
  • NVIDIA Shield TV (3 winnaars)
  • Western Digital 4TB harde schijf 4TB (6 winnaars)
De wedstrijd loopt tot 5 augustus 2019. Als u de wedstrijd op de een of andere manier mist, kunt u nog steeds aanspraak maken op een flinke korting op de volledige versie van WinX HD Video Converter Deluxe door onze link te volgen - koop de volledige versie met levenslange upgrades.

Deze exclusieve korting voor levenslange upgrades is beschikbaar voor alle TrishTech.com lezers en geeft u recht op 67% korting op de actuele prijs.

Waarom is WinX HD Video Converter Deluxe de moeite waard?

#1. Ondersteuning voor meer dan 200 videoformaten

Er is vrijwel geen videoformaat dat WinX HD Video Converter niet ondersteunt. Het kan elke Ultra HD 4K video (MKV/HEVC/H.265/M2TS) converteren naar andere formaten zoals MP4, MOV, AVI, MKV, WMV, en meer. U kunt zelfs een audio stream uit een video halen en deze opslaan als MP3-bestand. Het is een van de snelste MKV naar MP4 video converters. Het wordt standaard geleverd met een MKV-speler waarmee u MKV-video's kunt bekijken op uw PC.

#2. Snelle convertering met behulp van GPU

WinX HD Video Converter Deluxe biedt versnelde convertering van video's met behulp van uw GPU. In de instellingen kunt u uw Intel of NVIDIA GPU selecteren om deze functie in te schakelen. Afhankelijk van hoe krachtig uw GPU is, zal het converteren van video's zeer snel gebeuren. Het maakt gebruik van Intel QSV en NVIDIA CUDA/NVENC om de video's te coderen en te decoderen. Dit kan het proces maar liefst 16 keer versnellen in vergelijking met het gebruik van alleen CPU.

#3. Snelle convertering in drie stappen

WinX HD Video Converter is zeer eenvoudig te gebruiken en is een proces in drie stappen. U begint met het selecteren van een videobestand of het selecteren van een videobestand van een URL. U kunt ook de video's van een DVD-film nemen. Zodra u een videobestand inlaadt, krijgt u een uitgebreide lijst met profielen om uit te kiezen.

Deze video conversie profielen zijn onderverdeeld voor een eenvoudige keuze:

  • Algemene profielen - de meest populaire video profielen zoals 4K MP4 video, 2K MP4 video, MP4 video, AVI video, MOV video, HEVC video, enz.
  • Muziek profielen - deze profielen worden gebruikt om audio streams te selecteren en op te slaan als MP3-bestanden, M4A, AAC-bestanden, M4R-beltoon voor iPhone, OGGG, AC3, WAV, FLAC, RA en meer.
  • Toestel profielen - deze profielen helpen u bij het afstemmen van specifieke toestellen om ervoor te zorgen dat geconverteerde video's kunnen worden afgespeeld. Het ondersteunt Apple, Android, Microsoft, Sony, BlackBerry en Nokia toestellen.
  • Webvideo-profielen - als u uw video's online wilt plaatsen, dan ondersteunt het speciale profielen voor YouTube, Facebook, Vimeo en meer.

Alle videoprofielen hebben een schuifbalk die het mogelijk maakt om de videokwaliteit in te stellen - normaal, lage kwaliteit of hoge kwaliteit. Afhankelijk van de kwaliteit duurt het langer of minder lang voordat de conversie is afgerond.

Na het invoegen van de video's en het kiezen van een profiel, kunt u eenvoudigweg op de knop Uitvoeren klikken om het proces te starten, maar het geeft u ook bewerkingsopties voor de conversie.

#4. Bewerk, knip, voeg video's samen en voeg ondertitels toe

Bovendien kunt u met deze video converter ook een aantal eenvoudige bewerkingen uitvoeren op de video's die u hebt geselecteerd. Dit kan door te klikken op de kleine knop Bewerken boven een video in de lijst. Het bewerkingsvenster stelt u in staat om het geluidsniveau te wijzigen, ondertitels toe te voegen, de video te knippen, het videokader uit te breiden en de video in te korten. Als u meerdere video's hebt geselecteerd, dan kunt u ook kiezen voor de optie Samenvoegen ( naast de grote Uitvoeren knop), om ze samen te voegen tot een enkele videobestand.

Slotwoord

WinX HD Video Converter Deluxe is zeker de beste videoconverter die de moeite waard is, indien u meerdere videobestanden heeft en deze zonder problemen op een van uw mobiele apparaten wilt afspelen. Bezoek de gratis wedstrijdpagina om uw licentie te bemachtigen en download vandaag nog uw eigen exemplaar. Als u liever een volledige levenslange licentie van WinX HD Video Converter Deluxe heeft, kunt u deze ook met 67% korting aanschaffen.