Telefooncel

"Ik weet niet waar ik moet zijn, maar ik mail maar naar u toe. het volgende is er aan de hand. Ik woon in Brunssum Limburg. Tegen over mij staat een telefooncel waar van de telefoon helemaal is opgeblazen. Ik heb daar een melding van gemaakt bij de Politie.het is in Brunssum op de Prins Hendriklaan op de hoek van de Eggelaan. Ik hoop dat ik het goed heb gedaan."

Ergerlijke reacties

"Heel regelmatig kijk ik op Webwereld voor de laatste nieuwtjes op ICT gebied. Zeer storend echter vind ik de rubriek Reacties. Die ik eigenlijk altijd oversla, maar zelfs de afgebeelde eerste regels van de reacties ergeren mij al. En ja hoor, vandaag heb ik het weer even gecontroleerd, reacties worden op websites altijd gevuld door kinderachtige halfgeletterden die niets wezenlijk over een onderwerp hebben te melden. En zo krijg je al gauw een reeks van elkaar uitlokkende reacties en contrareacties. Volstrekt zinloos. Het zou u sieren als u eens met deze onzin ophield. Een fatsoenlijke krant plaatst toch ook alleen maar geselecteerde brieven."

Mcafree

"Heb de mcafree internet security2009 gekocht.Deze geïnstalleerd en toch blijft de pc aangeven dat ik mijn abonnement moet verlengen ???Hoe kan dit? Kunnen jij mij de oplossing geven of anders het telefoon nummer van mcafree helpdesk??"

Rommelmarkt

"Goedendag, ook vandaag weer op rommelmarkt in ridderkerk drie handelaren met verkoop nieuwste dvd die voor gemiddeld 3,50 euro te koop worden aangeboden en ook event.op bestelling worden gemaakt.Voorzichtig gevraagd en deze verkopers staan ook regelmatig op rommelmarkt in rijswijk,voorheen darlingmarkt.Erger mij groen en geel aan dit soort mensen en wil graag dat daar een einde aan komt.Ook vandaag ter plekke politie gebeld,uur gewacht maar geen resultaat."

Nieuwe site

"Gefeliciteerd met de nieuwe site. Mag de oude site terug? Die nieuwe is zó langzaaaam. Net of ik weer op een 14k4 modempje zit."

Google

"Indien het adres VVV Helden in Google wordt ingetypt om te zoeken, komt ons oude adres en locatie in GoogleMaps te voorschijn: Raadhuisstraat 21 Panningen. Wilt u zo vriendelijk zijn dit te wijzigen in ons nieuwe adres: zie onder!"

Foute site

"Hi, De site HelpMeDownload.com is een foute site."

Scan?

"Is het een scan van Yahoo/MSN loterij uit LONDON of is hij wettelijk erkend?"

Persbericht

"Test Persbericht. Kip 1"

Bing malware

"Heb bing ongevraagd op mijn PC gekregen hoe krijg ik die weg? Vind het niks dit kan toch niet zo maar graag uw antwoord bedankt."

Opzeggen van het web

"Met dank voor het ontvangen van het web , deel ik U mede hier voor geen belangstelling meer te hebben. Met dank voor het ontvangen van alle nieuws."

Doe eens...

"Doe eens een enquète over hoeveel mensen een nw.computer hebben gekocht met zgn.legale software die achteraf vals blijkt te zijn.Oude proefversies versierd met wat nw.downloads,een paar vervalste certificaten, niet mogelijk om een handtekenig op te vragen....Wat weet de leek daar nu van?.?.?.? Vertrouwen in de leverancier, die het later bezien niet zo nauw nam met ....tja.."

Dank!

"Via deze weg wil ik jullie bedanken voor alle scherpe en objectieve nieuwsberichten. Bezoek jullie website al jaaaren, en verwacht in de toekomst te blijven doen. Daarom bij deze; bedankt!!! Ga zo door"

Goeden middag

"Goeden middag. Hoe kan ik van mijn persoonlijke site, artikelgroepen, en of advertenties die ik plaats via b.v marktplaats weer laten geven via de zoekmachine van bing?"

Verplichte e-mail

"Geachte dames en heren .

Eerst een vraag waarom heeft de consumenten bond geen telefoonnummer waar over dit af melden vragen kunt stellen ? Dit is geen sevice met alleen E_mail , want je zoekt je eigen rot om op de af meld service te komen en dan is de vraag steling ook nog zeer moeilijk . Er is ook geen mogelijkheid om vragen per E-mail te stellen ik kan hem in ieder geval niet vinden , waarom geen telefoon nummer waar je inlichtingen kunt krijgen en/of formulieren hier over kunt bestellen ? En dan nog iets waarom kan ik mij wel af melden met mijn e-mail en mijn vrouw die ook een EIGENAAM heeft niet met hetzelfde E-mail adress? IK vond en vind het maar onbeschoft als ik het probeer dat ik zonder enige uitleg als antwoord krijg dit E-mail adress is 24uur geblokkerd voor deze site , is dit service ik dacht het niet ,u wel soms ? Denkt u dat iedereen E-mail heeft of wilt u iedereen verplichten om E - mail te nemen , zitten er voor u soms finaciele voordelen aan dit beleid?"

Pad

"GRAAG ZOUDEN IJ WILLENWETEN HOE HET PAD HEET EN WAAR HET LIGT DA VERBAND HOUDT MET TINEKE NETELENBOS, ONZE HARTELIJKE DANK"

YouTube

"hallo, ik woujullie iets laten weten, een persoon die ik niet ken heeft mijn foto op youtube gezet!! en ik vind dat niet luek, ik wil die video hacken, of moet ik gewoon nnaar de politie gaan, kunt u mij helpen?"

Windows 7

"Via Microsoft ontving ik W7 Release Candidate 1 waarvoor dank! Een goede vriend van mij die juist met hartritme stoornissen uit het Z.huis is gekomen zou ik kunnen verblijden met deze DVD. Ziet U kans hem deze alsnog te doen toekomen dan zeg ik U bij voorbaat mijn dank toe."

Printer

"Ik heb een ACER 7000 serie die word ook erg warm en verder is het scharnier van het scherm afgebroken. Ik heb hem februari 2007 gekocht wat kan ik daar aan doen. Met vriendelijke groet"

Scheurkalender

"Voor de scheurkalender van ,,mijn" Telegraaf:

Mensen zijn als dwarrelende herfstbladeren:

ze zijn er in vele kleuren

en worden liefdevol opgevangen door Moeder Aarde

en dan omgevormd tot nieuw leven."

Software stelen

"Als software gericht is op tijd stelen van userresources ten koste van de normale (userproductieve) functionaliteit, dan is dat malware.

Dus als zodanig heel logisch dat Norman Windows als zodanig aanmerkt! Never mind wat daartoe triggert.

Windows-systemen doen bijv helemaal niks tegen de verschrikkelijke inline reclame op beeldschermen waar kinderen echte leuke spelletjes willen leren beheersen. Het verschil tussen hemel redmond en aarde linux is vooral goed te merken als je offline met linux werkt -voorzover niet "verNovelld" met graaibaaierige eula's.een originele linux zonder eula's of semi-OSource verwante voorwaarden is om te zoenen en nodigt sterk uit tot vrijwillige donaties en bescherming van de makers."

Google misser

"Toen ik gisteren (1-11-2009) op "Google Maps" naar: Afroditekade 4, in Amsterdam Zuid, zocht, verscheen er rood ballonnetje op een plek waar zich hele hoge nummers (zo bleek later!) bevonden.

Resultaat: Een tramhalte te ver uitgestapt - veel lopen door de stromende regen - en dan ontdekken dat ik zeker 300 huisnummers terug moest lopen om het gewenste doel te bereiken. Flinke misser dus... van Google Maps."

Blocklist

"geachte mijnheer, mevrouw

ik werd zojuist door een collega geattendeert op een colum op webwereld.nl Nu is webwereld.nl al niet zo`n bijzondere "nieuws"-site maar om nu 80% van de computer gebruikers te gaan beledigen in een colum aangaande een mac gaat mij te ver. ik voel me zelfs beledigd als ik de tekst lees want deze wordt erg op de persoon gespeeld.

Duizenden mensen verdienen hun dagelijkse boterham met hetgeen waar nu even over "gekotst" wordt. wat een stelletje pubers op die redactie zeg...

webwereld.nl staat nu op de blocklist voor 2100 (windows) gebruikers en mij zul je er ook nooit meer zien !"

Diploma

"kunnen jullie een diploma maken"

Thailand

"Goede morgen vanuit Thailand .

Ik woon in Thailand en heb een betaal versie van AVG. Krijg af en toe een melding in het Nederlands ,dat er een update is. Dan klik ik op instaleren en dan komt de rest ,waar ik op moet klikken in een ,voor mij niet te doorgronden taal Tjechiës ?? Denk ik Maar hoe vind ik een e-mail adres van AVG om daar over te klagen of hoe krijg ik dat in het Engels of Duits? Zeer gaarne Uw antwoord."