WK Voetbal

"Alleen Jezus heeft allang gewonnen, voor eeuwig en niet tijdelijk of bijna tijdelijk! (Of voor even.) En ze hebben het goed gedaan ook al is het en blijft het gewoon voetbal. Mooi toch, je kan er wat van leren, winnen, glorie, victorie, maar dan veel beter! Waar een klein land groot in kan zijn en dan over de gehele wereld, kunnen wij nog veel beter! Want eenheid maakt krachtig." - Ed.

Pensioen

"Ik woon al meer dan 50 jaar in Australie als CEO van Kon.Ned. Papier. Ik ben nu 85 jaar oud , maar kijk elke dag met belangstelling uit naar Webwereld, want op het gebied van ontwikkelingen in de computer wereld is het nummer 1.Met vr. groeten = Pieter E. Ik vergat te vertellen, dat ik sinds 1991 gepensioneerd ben."

Horend multiding

"Podcast is toch echt een horend multiding? Wat mag ik daar nou mee als iemand met een te grote hoorbeperking?"

Verdachte mailtjes

"Geachte Hr./ Mevr. Kan ik bij U verdachte Mailtjes rapporteren? Ik heb er nu weer eentje uit Columbia, om geld te investeren."

Domeinhandel

"Zoals u ziet heb ik het domein "WWW.DEWEBWERELD.NL" in mijn bezit.Aangezien ik deze site al een enige tijd in mijn bezit heb en er steeds minder gebruik van maak (alleen voor e-mail) bied ik mijn domeinnaam te koop aan. voordat ik hem op de markt zet bied ik de site aan u aan. graag hoor ik van of u ook geïnteresseerd bent."

Gratis

"Uit eigen ervaring kan ik u vertellen dat het bellen naar een 0900-nummer erg duur kan zijn en zeker als u nog lang in de wachten tot er iemand aan de lijn komt. Na dat ik de website 0900alternatieven.nl heeft gevonden en hier gebruik van maak is de een stuk minder stressen. De wachttijd blijft helaas het elfde maar het kost minder, sterker nog voor ijn is het geheel gratis o0mdat ik via UPC gratis kan bellen naar alle vaste nummers in Nederland. Het is ook mogelijk om antwoordnummers te zoeken via de website. Via de website is te zien dat er meer dan 10.000 antwoordnummer bekend zijn maar ik heb zelf nog geen antwoord nummer gebruikt dus of dit goed werkt weet ik niet maar ik ga er van uit van wel."

Moeilijke periode

"Belsec is terug en anders het is ik, punt uit spreekt niet voor isoc maar Isoc kan er wel uit putten en anders onbehandelde issues worden toch behandeld

in heropbouw maar er komen geen nieuwe subblogs rond dat gaat allemaal via http://www.diigo.com/mailforlen links er is nog veel in orde te brengen en dat zal geleidelijk gebeuren maar goed, ik ga maar weer aan de slag na een moeilijke periode"

Handleiding

"Hallo!! Graag een vraag aan u , is het mogelijk een handleiding te krijgen van het type/ SAMSUNG Digimax A402 4 mega pix: length 5.8 mm. toetstelno: 55438967 S/N Hopende dat u mij kan helpen, in afwachting op uw reaktie!!!!"

Onleesbaar bedrijf

"Ik ben de heer Liang Shing, uitvoerend directeur van de afdeling Hang Seng Bank Ltd, van Hong Kong. Ik heb een onleesbaar bedrijf suggestie voor je. Mocht u verder geïnteresseerd zijn, zou ik liever dat u mij bereiken op mijn E-mailadres: [email protected] en uiteindelijk na dat ik u zal voorzien van meer details van deze operatie. Kind Regards Mr.Liang Shing

Innovatief

"Hi Webwereld ik vermeld die site www.websiteoutlook.nl hebben jullie die site te vermelden als niew het's een inovative waarde website bepalen"

Geheugen

"Hallo ik heb een vraag. Ik gebruik windows 7 maar al mijn geheugen en processor word gebruikt wat kan ik daar aan doen? Gr Wouter"

Filteren

"Mininova hoeft van mij niet te filteren maar voor de kinderen onder de 13 tot 16 of 18 wel"

Probleem

"heb een probleem met mijn proveider wat kan ik doen"

Ontvangen

"Beste mense, De webwereld willen wij wel ontvangen, maar geen info van derden. Indien dat mogelijk is dan horen we dat graag. gr, raj"

Leptops

"hoe duur zijn de leptops"

Actie

"Microsoft ondergaat een groot onderzoek door de Rooie REUS, dat kan nog wat worden. De Bankbezetting in Rotterdam met pistolen werden wij in bedwang gehouden door de politie. 1977 Bezetting van de G.S.D. wie gebruikt geweld de M.E. 1978. De ROOIE REUS. Bezetting van de Euromast Rotterdam. 1976. Meer inlichtigen [email protected] Een paar voorbeelden van actie voeren. In het jaar 2010 is de spanning te snijden. Microsoft Nederland hebben nooit veranderingen willen door voeren, dus er zullen wat acties worden uitgevoerd."

"