Een zenuwachtige Steve in 1978 tijdens zijn allereerste TV interview ooit. "I'm gonna throw up any moment":

Aartsrivaal Bill Gates geeft een saaie - en stotterende - opsomming in een duo-interview (met techblog AllThingsD). Steve Jobs neemt enthousiast het gesprek over:

Een variant op Apple's bekende Think Different-commercial, helemaal gewijd aan Steve Jobs. "Here's to the crazy ones":

Een parodiërende, maar rake, edit van een echte Apple-persconferentie in september 2009, over de iPod, iOS 3.1 en iTunes 9. De kernboodschap in nog geen 2 minuten, in plaats van 1 uur en 14 minuten (iTunes-link). "Awesome, great, fantastic, amazing, really cool!":

Een nog jonge Jobs bij zijn tweede bedrijf: NeXT, opgericht na zijn gedwongen vertrek bij Apple. Hij geeft een demo van 'interpersonal computing', dus computers niet voor persoonlijk gebruik maar voor groepsproductiviteit met nieuwe dingen als multitasking en communicatie met e-mail, geluid en beeld:

Jobs introduceert in 2007 "drie revolutionaire producten", ineen: de iPhone:

De nooit afgestudeerde, 'drop out', Steve Jobs houdt in 2005 een toespraak voor afgestudeerden aan de Stanford-universiteit. Hij praat onder meer over leven en dood:

Een eerbetoon aan Steve Jobs van Apple-blog OneMoreThing, met historische uitspraken en muziek van Jobs' favoriete artiest Bob Dylan:

Via Macworld.nl.