Sandisk Extreme 64 GB micro SD

Opslagruimte, je kan er nooit genoeg van hebben en nu verschillende fabrikanten en webshops stunten met de prijzen is het verstandig om in te slaan voor het geval de prijzen weer gaan stijgen. Amazon is wederom aan het stunten met Sandisk micro SD-kaartjes en deze keer gaat het om de Sandisk Extreme 64 GB micro SD-kaartjes. Voor minder dan een tientje krijg je maar liefst 64 GB aan opslagruimte en de A2 classificering zorgt ervoor dat je je data ook nog eens super snel kan wegschrijven.

Haal de Sandisk Extreme 64 GB micro SD hier het voordeligst

Ravpower 5 poorts Type C-lader

RavPower is een grote naam in de laadwereld en de USB-C PD-lader heeft vier extra USB-A-poorten. Deze lader kan 45 watt leveren via de USB-C-poort en de overige 15 watt is voor de vier iSmart 2.0 poorten.

Let op, net als zovele multi-poort-laders kunnen de USB-A-poorten niet allemaal tegelijk 12 Watt leveren dus houd daar rekening mee als je meerdere apparaten tegelijk oplaadt, maar laat dat je vooral niet tegenhouden. Deze lader kwam zeer goed uit onze USB-laders test en dankzij een korting van 45 procent kost deze lader je nog maar 21,99 euro.

Haal de Ravpower 5 poorts Type C-lader hier het voordeligst 

ProtonVPN

Proton VPN is een fantastische VPN-dienst met een uitstekende privacybescherming. Deze dienst is ontwikkeld door dezelfde engineers van CERN en MIT en deze mensen zijn ook verantwoordelijk voor het populaire ProtonMail. Je kan nu een abonnement afsluiten met een vervroegde Black Friday-korting van 50 procent waardoor je nog maar 6 euro per maand betaalt.

Meld je hier aan voor de ProtonVPN Black Friday-aanbieding

Meld je hier aan voor de ProtonMail Black Friday-aanbieding

Lees ook de ProtonVPN review

Surfshark Black Friday aanbieding

Ook Surfshark stunt met prijzen. Deze VPN-dienst richt zich niet alleen op privacybewuste gebruikers, maar ook op mensen die graag media willen streamen zonder geoblokkades. Surfshark adverteert ook dat zij volledige overweg kunnen met Disney+. Niet echt van toepassing voor ons Nederlanders, aangezien deze streamingdienst al beschikbaar is hier, maar mocht je veel in het buitenland zitten of tijdens de herfst- of kerstvakantie in het buitenland zitten, dan is dat wellicht een mooie extra.

Nog mooier is de gigantische Black Friday-korting die het bedrijf eruit gooit, maar liefst 84 procent. Hierdoor betaal je nog maar 1,59 euro per maand

Meld je hier aan voor de Surfshark Black Friday-aanbieding 

Mediamarkt Pre-Party Black Friday deals

Mediamarkt bestaat alweer 20 jaar! Voel je je al oud? Het bedrijf viert dat op een gepaste manier met flinke kortingen en gooit daar nog een Black Friday-sausje overheen. Het bedrijf strooit met kortingen van 15 procent tot 30 procent korting en niet alleen op gadgets en computers, maar ook witgoed en verzorging.

De (web)shop heeft nu al een lijst online staan met producten die het met korting aanbiedt die je hier kan bekijken.

Adobe Kortingen

Ben je nog op zoek naar een Photoshop, Premiere, illustrator of ander Creative Cloud abonnement voor weinig? Dan is het goed dat je even hebt gewacht tot deze Black Friday-week. Adobe heeft namelijk dikke kortingen die oplopen tot wel 40 procent. Hierdoor betaal je in plaats van 60,49 euro per maand nog maar 36,28 euro per maand. Voor dat geld kan je gebruik maken van alle Adobe-apps, een hele mooie deal dus.

Schrijf je hier in voor Adobe Creative Cloud 

Bol Black Friday-week

Ook Bol is eerder begonnen en komt met een hele Black Friday week. De webshop stunt niet alleen met prijzen voor elektronica en gadgets, maar ook verzorgingsproducten, spellen, lifestyle, klusartikelen en speelgoed.

Zie hier alle Bol Black Friday-aanbiedingen

BCC Black Friday Warming-up

BCC heeft een heuse warming-up-week geïntroduceerd waarin het alvast met kortingen tot wel 40 procent strooit. Van Chromebooks tot Kobo e-readerstv’s en games. Daarnaast vind je ook een hele zwik aan verzorgingsproducten en lifestyle. De Black Friday-week gaat bij BCC pas vanaf maandag los, maar heeft nu dus al een aantal mooie aanbiedingen.

Zie hier de BCC Black Friday opwarm-aanbiedingen