De muziek van AC/DC wordt via Verizon alleen per album verkocht. Het is voor gebruikers niet mogelijk om losse nummers te kopen, zoals wel gebruikelijk is bij de Itunes Store. Dit is dan ook een van de redenen waarom de muziek eerder niet digitaal werd aangeboden. De prijs voor een album bedraagt 11,99 dollar.

Doorgaans is het via de downloadsite van Verizon mogelijk om aankopen te doen per mobiele telefoon. Omdat de muziek van AC/DC per album wordt verkocht, biedt Verizon de muziek alleen in pc-versies aan. De enige uitzondering hierop is het nummer 'You Shook Me All Night Long'. Dit nummer is wel los te koop en kan daarom worden aangekocht per mobiele telefoon.

Itunes Store

De positie van de Itunes Store lijkt de afgelopen periode niet meer zo stevig als dat hij is geweest. Spanningen tussen de muziekindustrie en Apple zijn de afgelopen jaren geleidelijk aan gegroeid door de onwrikbare houding van Apple wat betreft prijsbepaling en het feit dat nummers die aangekocht worden in de Itunes Store alleen kunnen worden afgespeeld op een Ipod. Vorige maand werd bekend dat Universal zijn contract met Apple niet wil verlengen.

Daarnaast heeft Eminem een rechtszaak aangespannen tegen de Ipod-verkoper. De advocaten van de rapper claimen dat Eminem zijn platenmaatschappij Universal nooit de rechten heeft gegeven om zijn muziek te verkopen en dat Apple daarom geen toestemming heeft om zijn muziek via de Itunes Store aan te bieden.