De telefoonnummers en de foto's die ze met haar mobieltje heeft genomen zijn in handen gevallen van hackers en online gepubliceerd.

Zondag verscheen de lijst met telefoonnummers, e-mailadressen en andere gegevens op de site Illmob.org. Binnen korte tijd werden de gegevens door veel andere sites overgenomen.

De lijst bestaat uit meer dan vijfhonderd namen onder wie sterren zoals Eminem, Anna Kournikova, Fred Durst van Limp Bizkit, Christina Aquilera en Robert Shapiro, een bekende advocaat van Amerikaanse sterren. Op de foto's die met haar mobiel zijn gemaakt, is Paris topless te zien.

Het uitlekken van de telefoonlijst bezorgde veel Amerikaanse sterren zondag overlast. Tv-presentator Kevin Connelly zei zondag alleen al twee- tot driehonderd telefoontjes te hebben gehad. Tennisster Kournikova was in gesprek en van Eminem is bekend dat hij zijn nummer al heeft gewijzigd.

Het is niet precies bekend hoe Illmob.org aan de gegevens is gekomen. Vermoed wordt dat het het gevolg is van de T-Mobile hack van Nicolas Jacobsen. Deze 21-jarige Amerikaan heeft onlangs bekend dat hij heeft ingebroken op een server van T-Mobile USA. Op die server stonden gegevens van zo'n vierhonderd abonnees. Onder hen was ook Paris Hilton.