Ook wil de partij dat de hostingprovider van Godett.com, het Nederlandse Jaze.net, informatie geeft over de identiteit van de makers van de site, zo blijkt uit een fax van de Frente Obrero Liberashon (FOL), de partij van Godett. "Een aanklacht is reeds gedaan bij de bevoegde autoriteiten te Willemstad, Curaçao en in Nederland, met verzoek om tot strafrechtelijke vervolging over te gaan", aldus Rigoberto A. Galán Meléndrez van de afdeling 'public relations' van de FOL in de fax. Provider Jaze.net laat weten niet in te gaan op de eisen van de FOL. "Als hostingprovider verstrekken we dat soort informatie niet aan derden", zo laat een woordvoerder van de hostingprovider weten.

Gekkigheden

Het weblog Godett.com is volgens de site bedoeld om 'alle gekkigheden rond het kabinet Godett op een rijtje te zetten'. "Met vrienden hebben we het er elke dag over hoe het allemaal op de Antillen gaat. De corruptie is een groot probleem. De belastingen moet je cash betalen en de ambtenaar houdt de helft voor zichzelf", aldus de 'postmaster' van de site tegenover WebWereld. Vanuit Nederland is er veel kritiek op Mirna Godett. Haar broer Anthony (leider van de FOL) won de verkiezingen, maar mocht vanwege zijn betrokkenheid bij corruptie geen premier worden. Daarom werd Mirna Godett minister-president van de Antillen. Ook de 'postmaster' van Godett.com, een Antilliaan die in Nederland woont, is geen fan van Mirna Godett. "Ik wil dat de Antillen een provincie van Nederland worden. Alleen op die manier kan er een einde worden gemaakt aan de corruptie."

Douane

De 'postmaster' wil niet met zijn naam in de publiciteit. "Iedereen is vrienden van iedereen op de Antillen. Ik wil wel kunnen terugkeren naar Curaçao, al is het maar voor een vakantie. Straks kom ik het eiland niet meer op, omdat toevallig de zus van een vriendje van Godett bij de douane zit." Volgens de FOL heeft de site 'als enig doel' de 'goede naam en eer [van de premier en haar familieleden] aan te randen'. Er zou sprake zijn van 'pertinente leugens, halve waarheden, valse beschuldigingen en grove beledigingen'. De beheerder is niet van plan om zijn activiteiten te staken. "Ik verzamel gewoon nieuwtjes over Godett en bied mensen de mogelijkheid om daarop te reageren. Ik heb niet de bedoeling om mensen voor de schenen te schoppen, al vatten sommige mensen op de Antillen het blijkbaar wel zo op." "In Nederland wordt de koningin gewoon belachelijk gemaakt in Kopspijkers en waarschijnlijk moet ze daar zelf nog om lachen. Maar Godett voelt zich bedreigd door mijn weblog. Voor mij is dat alleen maar een reden om gewoon door te zetten", aldus de strijdvaardige beheerder van Godett.com. Bij de FOL was maandagmiddag niemand bereikbaar voor commentaar.