De computerfabrikant eist dan ook dat de alle filialen van de seksshop de posters van de vibrator verwijderen. "We hopen dat ze aan ons verzoek voldoen, zodat wij geen verdere actie hoeven te ondernemen", zo stellen de advocaten van Apple.

Op de roze Igasm-poster is een vrouw te zien met draden die uit haar Ipod komen en in haar slip verdwijnen. De advocaten van Apple claimen dat de poster een rip-off is van de bekende Ipod-advertenties waar silhouetafbeeldingen worden getoond.

"Misschien moet ik hen een Igasm opsturen om ze weer te laten lachen", zegt de eigenaresse van Ann Summers, Jacqueline Gold tegenover News of the World.

De seksshop Ann Summers haalde eerder deze maand ook al het nieuws, omdat een van hun vibrators, de Love Bug, op Cyprus werd verboden omdat het speeltje het militaire radioverkeer zou ontregelen.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Apple een seksshop voor de rechter sleept. In december had het bedrijf al ruzie met de seksshop Lovehoney om een speeltje genaamd de Ibuzz. De Ibuzz was een vibrator die speciaal was ontwikkeld voor de Ipod. Ook hier ging het erom dat de website van de seksshop een afbeelding toonde van het silhouet van een vrouw in stijl met de advertenties van Apple.